SENESTE NYT KONCERTER
?
HVEM ER VI?
Kasper Langkjær
?
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

 [Rie]     [Bolvig]     [Stanley]     [Steffen]     [Klaus K]    [Ida]   [Jazzy H]    [Philippa]

OBS - Kasper er pr marts 2022 gået ud af DmD efter 18 år som trommeslager. Vi takker Kasper for hans solide indsats i DmD og ønsker ham alt godt i karrieren fremover.

=================================================================

Kasper Langkjær er pr. okt. 2003 blevet trommeslager i DmD som erstatning for Kasper Foss, der forlod os i utide. Kasper er ubetinget DmD's yngste medlem hidtil, idet han er født  7. nov 1975 - hvorfor han kaldes "Unge Langkjær" af os andre. 

Kasper er født i Hjørring, Nordjylland - og er ud af skolelærerslægt. "En familie med stor studiegæld," som han selv siger. Han er en meget dygtig trommeslager, som hurtigt har fanget DmD-stilen til stor tilfredshed for de gamle onkler, som kalder ham "tæt på at være den bedste trommeslager vi har haft". Dette skyldes muligvis hans uddannelse på Rytmisk konservatorium - muligvis hans medfødte talent - muligvis den kendsgerning, at han er kejthåndet og modsat alle andre kejthåndede trommeslagere spiller på højrehåndssæt - og bruger altså både venstre & højre hånd til backbeatet på lilletrommen. Det er lidt indviklet at forklare - så vi vil snarest lave en lille fotoserie, som kan vise dette mærkelige fænomen.

Kasper er et godt og omgængeligt menneske - komplet renset for stjernenykker. Han har en meget god humor - og så er han af en eller anden grund vældig god til at tale skånsk - ligesom Onkel Stanley. Så de 2 har mange spændende konversationer sammen på dette herlige sprog.

Kasper har spillet med et hav af danske musikere siden sin afgang fra musikkonservatoriet i 1999 - hvoraf følgende kan nævnes: Etta Cameron, Tamra Rosanes, Ivan Petersen, Annette Bjergfeldt, C 21, Poul Krebs, Annette Bjergfeldt, Al Agami, Ester Brohus, Annette Heick, Peter Belli, Johnny Reimer og Keld & Hilda. Han mangler faktisk bare Sussi & Leo, så er den hjemme ... efter at han er begyndt hos DmD har han dog måttet koncentrere sig om at spille med os - og med Annette Bjergfeldt, når DmD holder fri. 

Til Top