SENESTE NYT KONCERTER
?
HVEM ER VI?
Ida
?
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

[Bolvig] [Stanley] [Klaus K.] [Steffen] [Jazzy H.][Rie]
[Philippa]

HVEM ER VI?

Ida Ambrose - født 12. juni 1982 - 164 cm - ca 50 kg, sko-str. måske 39

Ida er vores nye sangerinde - Danser med Drenge's tredie sangerinde efter Philippa og Rie.

Ida kom med i DmD, efter at vi havde siddet og gloet ind i væggen under corona-nedlukningerne efter Rie's farvel, og hun blev anbefalet til os af en anden dygtig sangerinde, Anne Holse, som mente at Ida kunne være noget for os. Det tør man nok sige, at hun havde ret i - Ida passer perfekt til Danser med Drenge på grund af hendes reggae-feeling, hendes dejlige væsen og hendes store, varme stemme.

Hun er, som man kan se, en god blanding af noget dansk og udenlandsk ligesom mange af hendes dygtige kolleger. Ida's far er oprindelig fra Gambia og hendes mor fra Danmark. Hun er vokset op i Brøndbyøster, bor i København, og om sommeren har hun adgang til et fint lille kolonihavehus ud til en mark i Ishøj, hvor hun dyrker mange frugter og planter.

I hendes musikalske karriere har hun primært sunget reggae og pop, både som solist og i konstellationer som duoen IdaAida, og hun har også sit eget reggae orkester, som hun skriver musik til, der hedder Ida Ambrose & The Raggateers. Hun har også en bror i musikbranchen Alex Ambrose, som mange sikkert husker fra, da han var fremme som solist i 00'erne sammen med Nik & Jay.

Af en eller anden grund har Ida aldrig haft det helt store gennembrud, men det er selvfølgelig vores held - ellers havde vi jo aldrig kunnet lokke hende ind i DmD. Hun siger selv, at hun som ganske ung fik at vide, at der ville gå mange år før hun brød igennem, da hun besøgte en spåmand. Så kan det ikke have været den spåmand vi synger om. Vi håber, at Ida bryder igennem i DmD - det vil være en stor glæde for os at kunne hjælpe hende et lille skridt op ad rangstigen, hvis vi kan, for det har hun i den grad fortjent.

Man kan høre Ida's hidtidige meriter på hendes youtube-kanal.