SENESTE NYT KONCERTER
?
HVEM ER VI?
Oberst Bolvig
?
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

[Rie] [Stanley] [Klaus K.] [Steffen] [Jazzy H.][Ida]
[Philippa]

Obersten - alias Morten Bolvig - Keyboards. Født 7. sept 1966. Højde: 182 cm, Vægt: 74 kg, sko-str: 43

OBS - Oberst Bolvig har forladt DmD pr 2022 efter 22 år i tjenesten for at søge nye slagmarker ...!

Vi tænker med bevægelse tilbage på Oberstens meriter i DmD og ønsker vores muntre befalingsmand og gode ven alt godt fremover!
============================================================

Politisk observans: Det får du ikke at vide her
Religiøs observans: Ateist
Sexuel observans: Skriv til: oberst@dansermeddrenge.dk og du får alt at vide. PS: Kun fotobreve får svar.

Oberst Bolvig er egentlig døbt Morten, men da dette navn ikke er helt trendy i militære kredse, kaldes han kun Oberst, Obersten eller Oberst Bolvig. Han er orkesterets teknisk begavede keyboard-mand, som spiller alle de svære musikalske ting som så som soloer, temaer og den slags - (i modsætning til vores anden keyboard-spiller: Stanley, som tager sig af bunden - rytmerne). 

Oberst Bolvig er extremt hurtig til at tilegne sig Danser med Drenge's materiale, hvilket han viste da han med kort varsel skulle træde ind i orkesteret før vores Café Tour 2000, og lærte samtlige Danser med Drenges numre på et døgn - desværre glemmer han det hurtigt igen. Faktisk glemmer Obersten desværre mange ting ret hurtigt - så hurtigt, at han ofte ikke husker os andre, når vi mødes på scenen før en koncert. Hvem er I? spørger han interesseret ... Andre gange glemmer han sine keyboards, når vi skal spille i Jylland, sådan at vi må låne et træde-orgel hos den lokale menighedsrådsformand for at kunne gennemføre en koncert.

Man kan sige, han er lidt professor-distræt - som mange andre store kunstnere & videnskabsmænd er det. Det var derfor naturligt, at vi deltog i den store Alzheimer støttekoncert i 2001 for at hjælpe Obersten - ulykkeligvis var det netop ved den lejlighed, at han pådrog sig sin meget omtalte Honnør-albue.

Efter vores koncerter i provinsen er Obersten ofte meget interesseret i at stifte nøjere bekendtskab med byens lokale natteliv - eller er det i virkeligheden omvendt? Han er i hvert fald eftertragtet gæst på de jyske diskoteker. Vi får også mange henvendelser fra unge kvinder - både ved vores koncerter og her på hjemmesiden - kvinder, som kunne tænke sig at opleve Oberstens personlighed på nærmere hold for derigennem på snedig vis at lokke ham over i ægtestanden. Men indtil videre har det ikke været noget problem for Obersten at modstå dette pres med sin usædvanlig stærke karakter. Det er i hvert fald endnu ikke lykkedes for Klaus K. trods mange ihærdige forsøg at overtale Obersten til at lade sig bortauktionere på E-Bay - med henblik på at skaffe reklame for Danser med Drenge.

OBS - seneste: Obersten har indgået et ægteskabslignende forhold med en smuk hviderussisk kvinde, Elena

Obersten skriver lidt om sig selv:

Mine allerførste leveår tilbragte jeg i Kastrup, men jeg er opvokset i Helsingør området. Trods mine umiskendelige evner som fodboldspiller (midtbane strateg som gerne går med frem som målræv) har jeg alligevel set mig nødsaget til at ernære mig som musiker. Min musikalske løbebane startede i Helsingør med Toys of Joy, et Helsingør orkester som fik lavet et par glimrende plader. Samtidig spillede jeg med Morten Remar, Maria Montell og Mænd i Blåt, alle sammen også fra Helsingør. Siden er jeg flyttet til København og har spillet med alle mulige herinde. I øjeblikket spiller jeg foruden Danser med Drenge også med Peter Viskinde.

Jeg har et studie (og derfor også studiegæld), sammen med Henrik Launbjerg og Hans Egestorp, som hedder Blue Kangaroo, hvor vi jævnligt drikker noget kaffe.

Mit fodboldhold F.C. Bolvig tabte desværre den afgørende playoff kamp om oprykning til DAI’s A række for 7 mandshold, så fodbold-karrieren må nok stå i skyggen af musikken lidt endnu. Tjek hvordan det går F.C. Bolvig på: 

http://infos5.infosport.dk/cgi-bin/Display2.dai/stillng.mml?rv1=P000222&fb=D

Min militære karriere startede på Rindsholm Kro hvor min kærlighed til en kampvogn (en tank), der stod i baghaven, ikke lod sig skjule. Jeg sprang alle indledende øvelser over og startede direkte som oberst - en stilling jeg kun håndhæver i Danser med Drenge og i særlige seksuelle situationer.
 

Til Top