Philippa Therese Holme Bulgin
6. maj 1967 - 22. marts 1994
Philippa - malet af hendes mor, Mia Bulgin

- I september 1993 blev Philippa syg og fik at vide, at hendes levetid var begrænset. Alligevel var der ingen af os, der havde troet, at det skulle gå så stærkt, inden vi skulle skilles. Hun var jo ung - og hun var god. Det ville være for meningsløst, hvis ikke hun skulle have lov til at nyde den succes, hun omsider havde fået, da Danser med Drenge udgav det 1. album. Vi troede alle - også Philippa - at vi skulle nå at lave mange flere sange, inden hun skulle herfra.

Derfor kom det som et chock for os alle, da hun - efter en kort men utrolig god turné -  allerede i december 93 fik at vide, at hun skulle indlægges igen. Vi vidste alle hvad det betød, men vi havde svært ved at erkende det og fortsatte med at opmuntre hende til at hun skulle blive rask, så vi kunne lave mere musik - selv om vi inderst inde vidste, at det ikke lod sig gøre.

Til sidst blev vores hykleri for meget for hende, og kort før sin død løftede hun byrden fra vores skuldre, og sagde, at vi skulle begynde at lede efter en ny sangerinde, og fortsætte med orkesteret uden hende.

Det kunne vi naturligvis ikke før lang tid senere - men alligevel var hendes gestus en smuk hjælpende hånd, som vi kunne bruge - både til at komme over sorgen over at miste hende og til at komme videre her i livet.

Philippa ligger begravet på Holmens Kirkegård langs Øster Farimagsgade i København.

DmD, 1994

 
Politikens nekrolog
Pressemeddelelse
DmD mindeord