SENESTE NYT KONCERTER
?
HVEM ER VI?
Tidligere medlemmer: Simon West
?
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP


 [Rie]     [Stanley]    [Steffen]    [Klaus K.]    [Jazzy H.]    [Philippa]


Simon West - keyboardspiller - født 6. oktober 1964, 180 cm, 70 kg, sko-str. 43 1/2, farveblind.

Simon har en bil - en Landrover. Simon bruger mange penge på bilen, for den er næsten altid i stykker, men Simon er glad for den. Simon taler meget - og meget hurtigt. Der er aldrig stille i et lokale, når Simon er til stede. Som regel er det han siger sjovt. Han vil gerne have, at vi andre skal være glade.

Undertiden er Simon i dårligt humør. Alligevel kan han altid finde noget positivt. F.eks. siger han: "Jeg har haft en gødning-dag - jeg skændes med familien, aktiekurserne styrter ned, jeg har ondt i ryggen ... men tomgangen på bilen kører perfekt!"

Simon fortæller lidt om sig selv:

"Jeg er født i Århus, som den næstældste af fire. To mindre brødre og en storesøster. Har gået på Århus Friskole, hvor min interresse for at spille musik startede. Da jeg gik i 5. klasse skulle vi lave en musical. Jeg kom tilfældigt til at spille altsaxofon i den forestilling. Vi var to blæsere, Mek Pek, som gik i 6. klasse, og jeg selv. Vi øvede os længe - han blev bedre, det gjorde jeg ikke. I 1977, altså i 7. klasse, begyndte jeg at spille klaver, og droppede hurtigt sax'en. Jeg kom hurtigt med i bands som Black Souls, Ild I Røven, Frugt og Grønt, for at nævne et par stykker. I 1978 kom jeg med i Elevatordrengene. I årene '80 til '83 blev jeg uddannet som instrumentmager hos Juhl-Sørensens pianoforretning i Århus. I 1982 blev Thomas Helmig forsanger i Elevatordrengene. I 1985 gik Elevatordrengene i opløsning, men gendannes samme år som Thomas Helmig Brothers, men uden blæsere, og med Henrik S.P. Poulsen på bas. I 1987 opløses Helmig Bros. 

I 1988 kom jeg med i Lis Sørensens orkester, og mødte dér Syre (Jan Sivertsen) & Stanley. Det skulle senere vise sig at have vital betydning for min fremtidige livsbane. Syre spurgte senere i '88 om jeg har lyst til at spille med et projekt han havde med at gøre i København. Projektet var Ray Dee Ohh, og vi udgav 1. plade i april '89. I novenber 1989 flyttede jeg fra Århus til Ribegade på Østerbro. Maria Bramsen og jeg bliver kærester. I september 1992 og 3 plader senere: Ray Dee Ohh går i opløsning. 1993: Poul Krebs' orkester, med bl.a. Danser med Drenges daværende trommeslager Søren Frost. Senere i 1993 og i 1995 turnerede jeg med Danser med Drenge 1996: Savage Rose's forårs- og sommerturné."

Simon West stoppede i Danser med Drenge pr. september 2000, og blev erstattet af Oberst Bolvig. Simon har senere indledt en længere universitets-uddannelse, som dog ikke har taget livet af hans gode humør. Han bor idag i København og er gift med ex. Tøsedrengene-sangerinde, Maria Bramsen
 

Til Top