SENESTE NYT KONCERTER
SIDSTE NYT OM DmD
De allerseneste nyheder 2008:
SEND
denne side til en ven
HISTORIE
HVEM ER VI?
AUDIO VIDEO HVA SIR FOLK ?
DmD-SHOP
HJEM IGEN

PRESSE-materiale
Nyhedsarkiv: 20072006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002 - 2001
Seneste  Nyhedsbrev

16. dec
DmD jubilæums-album udkommer 2. feb:

15 år i røg og damp ...

Det kommer ikke til at gå stille af for sig, når vi fejrer DmD's jubilæum. Vi er nemlig ret glade for at vi kunne eksistere i 15 år - imod alle odds. 

Dette skyldes naturligvis vores fans, som har holdt os oppe i alle årene - både i modgang og medgang - og det er også først og fremmest pga af vores fans, vi udsender vores Jubilæums-album 2. februar 2009.

Det bliver et festfyrværkeri af et album, spækket til kanten med mere end 3 timers dvd-materiale - heraf to hele koncerter: Skanderborg og Greve 2008 - og ikke mindst: En times fantastisk ekstra-materiale bestående af gamle videobånd fra vores karriere - helt tilbage fra dengang Philippa kom med. Altsammen kommenteret af Rie og onklerne ...

Det har været både sjovt og bevægende at kigge over 100 gamle videoer igennem - og hårdt at udvælge de bedste. Men vi tror det er lykkedes - det er blevet superfedt, synes vi og vi håber I synes det samme. Så glæd jer blot - se trailer i ventetiden


Sådan ser det foreløbige cover ud - vores grafiker arbejder stadig på det. Coveret bliver en såkaldt 2-skivers digipack (ligesom Sådan er det bare) med en 3-timers dvd - og en CD med musikken ... 

Ny blog imod forbud - af Klaus K:

15. dec - Det var ikke helt forgæves, da Klaus K blev journalist i 80-erne: Ikke bare styrer han DmD's website - han har nu også startet en blog på Den Gule Negl. Her boltrer han sig med artikler imod forbuds-samfundet - specielt rygeforbudet.

Ikke fordi han "ønsker at ryge overalt", som nogen ellers skød ham i skoene, da Den Gule Negl dukkede op - men fordi han synes, at den slags forbud er skadelige.

"Forbud imod folks livsstil er tåbelige, og vi må have dem ophævet snarest, inden de laver for mange ulykker. Rygeforbudet ødelægger både humøret i befolkningen og økonomien," siger han. 

Men det ikke-rygende flertal er da glade for røgfriheden? 

"Ja. Men rygerne er dobbelt så kede af det - for slet ikke at tale om cafe-ejerne, restauratørerne og alle deres leverandører. Og de bliver ikke glade, før både ikke-rygere og rygere får deres frie valg tilbage," siger han og fortæller at forbudet også giver problemer for DmD.

Flere af arrangørerne har nægtet de fire rygere i DmD at ryge i deres omklædningsrum, og det giver ifølge Klaus K "en masse store diskussioner om en idiotisk lille detalje." 

"Vi ryger normalt ikke på scenen - men vi vil ryge før og efter koncerten i omklædningsrummet, og måske også have tre hvæs af en smøg i pausen. Vi kan ikke rende tre etager ned på gaden og ryge og så tilbage igen - og så måske endda stå i regnvejr. Så vil vi hellere spille de koncerter mindre."
"Derfor har vi nu droppet to koncerter." fortæller han. 

Klaus K giver ikke meget for teorien om, at røgen skulle være farlig for personalet, der skal gøre rent i omklædningsrummet bagefter. Den såkaldte passiv rygning.

"Det er en joke," siger han. "Jo - hvis man står hver dag i tyk røg i 40 år, så har man måske en lillebitte øget risiko for at få en rygersygdom. Men risikoen er under 1 ud af 100.000 - den er mindre end risikoen for at dø i en cykelulykke i sit liv."

"Tobaksrøg irriterer mange folk, og de skal selvfølgelig kunne slippe for røg. Men røg dræber altså ikke ikke-rygere. Det er en ond fantasi, udtænkt af forbuds-fanatikere. Samfundet skal naturligvis have både røgfrie steder og ryger-steder - sådan at der er plads til alle - og sådan at alle har et frit valg," siger DmD's kapelmester. 

Se mere på Klaus K blog


30. sep
Publikum har gjort DmD til "vækst-gazelle" ...

Krise? Hva for en krise?

Vi har netop modtaget en overraskende hæder - ikke en Grammy eller en god anmeldelse, næh nej - men et brev fra dagbladet Børsens chefredaktør om, at DmD er blevet "vækst-gazelle".

Det skyldes, at DmD's økonomiske aktivitet er steget med hele 537% siden 2004, hvilket berettiger til diplom - og til en stor to-siders omtale i erhvervslivets blad Børsen 30. sep.

Det er mærkeligt at tænke sig, at det kun er 7 år siden, vi stod på bunden og selv måtte pakke vores CD'er, inden vi udsendte dem. Det var dengang vi traf beslutningen om at være et live-band, og begyndte at have tættere kontakt med vores publikum. 

DmD's vækst har imponeret pengefolkene - især i betragtning af, at store dele af musikbranchen har været i dyb krise i perioden. DmD's succes skyldes først og fremmest den massive tilstrømning til vores mange koncerter rundt om i landet.

Så det er altså vores dejlige publikum, vi kan takke for dette: TAK ... ! Vi håber vi kan blive ved med at levere gode oplevelser ved koncerterne fremover.


Klaus K & Rie med diplomet fra Børsen, som viser at publikum har gjort DmD's selskab Glad Grammofon til en hurtigtvoksende gazelle-virksomhed - med en økonomisk vækst på 537% over fire år. Tak for det, venner ... ! 

6. sep
Nyt "friheds-band" - med Larsen, Madsen,  Helmig & Klaus K:

"Den Gule Negl" ...

En overraskende konstellation indenfor dansk musik har set dagens lys, nemlig gruppen "Den gule Negl" - med Kim Larsen, Thomas Helmig, Johnny Madsen & Klaus K.

Gruppen er stiftet i protest imod alle statens mange nye forbud rettet imod danskerne - senest rygeforbudet. Se presse meddelelse

Gruppens udspil er singlen HOLD DIG PÅ MÅTTEN - en rigtig Kim Larsen-klassiker. Den er produceret af Thomas Helmig i hans studie i Århus, hvor medlemmerne af ”Den Gule Negl” var til stede og indspillede sangen under højt humør (og store røgtåger) i august. Endvidere var Rie med og sang kor ...

Single udkommer 8. sep - se YouTube video


Den gule Negl: Johnny Madsen, Kim Larsen, Thomas Helmig & Klaus K 

14. marts
Fantastisk - efter 1 uge:

Nr. 1 på hitlisten ... !

Man tror det er løgn ... efter kun en enkelt uge i butiks-handelen er vores nye album  SÅDAN ER DET BARE strøget direkte ind som nr. 1 på hitlisten ... !

Og ikke nok med det: Vores album har allerede solgt mere end 30.000 eksemplarer, og udløser dermed en platinplade til DmD!

Vi kniber os selv i armene ... er vi i drømmeland? TAK allesammen, fordi vi får lov til at opleve al den medvind ... ! Vi prøver at holde benene på jorden så godt vi kan.

Vi siger nu med god samvittighed: Gør som de andre - KØB vores nye album ... HER

Se HITLISTEN - Læs mere om ALBUMMET


Rie & Klaus K spiller en lille glædessang på Steffens guitar - det er jo ikke hver dag, man ligger nr. 1 på hitlisten ... 

24. feb
Vores album er landet og ...
det er perfekt !!

Juhuu - endelig ... ! Efter mange ugers venten landede et par prøve-eksemplarer af vores nye album "SÅDAN ER DET BARE ..." endelig fra fabrikken i Tyskland. Og ikke nok med det - det er PERFEKT.

Det er nervepirrende at gå og vente på noget man har kæmpet for i et helt år. Og når det så omsider ankommer - helt uden fejl - så bliver man sgu lettet ...

Forudbestil album hos  iMusic.dk

- eller i vores shop: DmD-shop

Begge butikker afsender forudbestilte albums, så de er fremme senest på release-dagen 3. marts - måske allerede. Læs mere om albummet, se trackliste og indhold  HER

Klaus & Rie med to eksemplarer af albummet, som netop er ankommet med bud hjemme hos Klaus - "Hvor er det skønt" siger Rie ... vi glæder os vildt til at høre publikums respons ...

10. feb
Forudbestil album nu - modtag det på release dagen !

Det er nu muligt at forudbestille vores nye CD+DVD album, og modtage det på udgivelses dagen 3. marts. Forudbestil albummet i netbutikken iMusic:

Forudbestil iMusic - eller i vores egen shop: Forudbestil DmD-shop

Begge butikker afsender forudbestilte albums dagen før, så de er fremme i DK 3. marts - hvis altså postvæsenet vil ... ! Læs mere om albummet, se trackliste og indhold  HER


31. jan
Det nye cover er ved at blive lavet færdigt - læs MERE
NYT album: "SÅDAN ER DET BARE ..." udsat til 3. marts

Vores nye kommende album kommer til at hedde: SÅDAN ER DET BARE ... - det bliver desværre udsat en uge - til 3. marts - pga forsinkelser andre steder i pladebranchen. Andre kunstneres albums er forsinkede, og det medfører pres på fabrikken, der skal trykke CD'er og covere, så vi må vente til 3. marts :-( 

Denne chance har vi imidlertid grebet til at kigge lidt flere af de ca. 25 videobånd fra vores studie-arbejde igennem - det er video billeder der skal med på albummets DVD - så forsinkelsen kommer vores fans til gode ... 

I mellemtiden udsender vi 3. single fra albummet: I en biograf nær ved dig - check HER


28. dec
Foto fra venstre, bagerst: Oberst Bolvig, vores video-mand Jesper Munk, bogholder Hans Simonsen, rim-snedker Jazzy H, vores shop-direktør Irene Majving & Pastor Qwist. Forrest: Vores nye logistik-chef Elizabeth Skytte, Onkel Stanley, Rie & Klaus K. Ikke tilstede: Kasper L, (på ferie) samt turmanager Kenneth Sørensen og vores nye lydmand, Michael Engman, som begge var nødt til at gå før kameraet kom frem
GODT NYTÅR 2008 - og TAK for et herligt 2007 ... !

Til alle DmD-fans: 2007 var endnu et herligt år i DmD-kalenderen. TAK til alle for flot support ved koncerterne

Den store årlige DmD-julefrokost blev stik imod sædvane holdt mellem jul & nytår i år - af den simple grund, at vi har haft rasende travlt hele december med at gøre vores nye album færdigt. Nu ser det imidlertid ud til, at vi er tæt ved målet. Vi mangler faktisk "kun" at Rie færdiggør sine vokal-tracks (på 8 sange) - så kan vi sende hele albummet til mix ... spændende!!

Vi synes imidlertid ikke at vores fans skulle snydes for det traditionelle julekort-foto - så her er det :-) ... vi glæder os nu til albummet er færdiglavet, så at vi kan få bedre tid til at kommunikere med vores fans her på websiten. Vi ved nemlig kun alt for godt, at vi har under-prioriteret dmd.dk en del på det sidste ... vi lover at rette op på det nu ... TAK for jeres tålmodighed ... !

OBS: Vi sender nyhedsbrev om et par dage - så meld dig til NYHEDSBREV - og check FORUM for nyt om albummet & TOUR 2008 ... check også for info om vores nye album


Se Tour-fotos
Nyhedsarkiv: 20072006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002 - 2001
Seneste  Nyhedsbrev