SENESTE NYT KONCERTER
SIDSTE NYT OM DmD
Nyhedsarkiv 2003:
Send
denne side til en ven
HISTORIE
HVEM ER VI?
AUDIO VIDEO HVA SIR FOLK ?
DmD-SHOP
HJEM IGEN

TOUR FOTOS
Nyhedsarkiv:  2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002 - 2001
Seneste  Nyhedsbrev

17. dec
GLAD JUL & TAK FOR ET DEJLIGT ÅR 2003 - det har været vort bedste år hidtil. Vi spillede 40 koncerter med fantastisk publikums opbakning & mange udsolgte huse. TAK FOR DET - og samtidig lykkedes det at udgive et nyt ALBUM. Vores bedste album hidtil siger nogen ... Det vil vise sig i 2004, hvor vi drager videre på vores færd med de nye sange (og de go'e gamle, selvfølgelig) - indtil vi når vores mål: At få spredt vores musik ud i alle danske hjem :-) så vi ses!

(OBS: se text til fotoet i vores sidste nyhedsbrev - HER)


28. nov

Så du ikke DmD i Morgen-TV?

Så se det HER ...

Vi har uploadet "Hey Mr. Spåmand" og Ole Stephensens interview med os i TV-2's Morgen-TV 28. okt. Du skal nok have bredbånd for at kunne se det, da det ellers vil tage nogen minutter at downloade det ...se det HER

Billedet viser Stanley, Rie & Klaus K. efter udsendelsen sammen med studievært Ole Stephensen, der bærer DmD reggae-huen ...


12. nov
Lillebror hjælper med knapperne 

Onklerne var på besøg på den lille Radio Humleborg i Fredensborg for at blive interviewet DmD's nye album af en sjov fyr - nemlig den 19-årige blinde radiovært, Robin Cox.

Det var en både munter og spændende oplevelse at følge Robin og hans 14-årige lillebror, Oliver, som betjener knapperne for ham. Robin er en meget intens person med en fin hørelse (og en kraftig stemme), så der bliver ikke lagt fingrene imellem, når han interviewer - han går lige til grænsen ... det blev et meget spændende interview.

Billedet viser lillebror Onkel Stanley, Robin Cox & Onkel Tjelly på Radio Humleborg.


 7. nov:
Steffen, Klaus K & Rie sammen med Poul Foged fra Radio Alfa
Dygtig radiochef i Randers ...

Det er ikke lige til at se det - men en af de radiochefer i DK, der har størst succes hos lytterne - dvs. har flest lyttere i forhold til befolkningstallet i sendeområdet - er chefen på Radio Alfa i Randers, Poul Foged.

Succes'en er skabt på en lyttervenlig betjening af publikum med det bedste musik for aldersgruppen 25-55 år - dvs. ikke ungdomsradio og heller ikke pensionistradio - men voksenradio. Og da Radio Alfa samtidig spiller en del DmD-sange, aflagde vi Poul Foged et lille besøg på vores radiotur, hvor vi gjorde reklame for den nye single fra "Som regel er vi glade" - nemlig  "Tag godt imod ham", som er valgt af vores fans.

Poul Foged mente, at vi var lidt hutige ude med den nye single, da Radio Alfa stadig har "Nu kan det kun gå fremad" på playlisten ... men han ville sætte den i rotation, så snart "Fremad" blev ramt af "Burn-out-effekten", som det hedder i radiobranchen ...


 2. nov:
En god mand for dansk musik

"Nede" på Danmarks Radio's kontorer i Næstved - (i den tidligere byggematador Bøje Nielsen's hovedsæde) - sidder radiovært Søren Rebbe (med klædelig DmD-hue på billedet ... ) og gør et særligt arbejde for at sprede dansk musik ud til danskerne.

Sammen med kollegaen Kurt Bågø bestyrer han programmet "Det er dansk" på DR's P4, som sender al slags god dansk musik, nyt såvel som gammelt.

DmD (Rie Stanley & Klaus K) var gæste-DJ's i programmet, og måtte bestemme, hvad der blev spillet, så det blev et program med alt dansk fra 60'erne og frem til idag - bl.a: Poul Dissing & Beefeaters, TV-2, C.V. Jørgensen, Ivan Pedersen, Savage Rose, Hustlerne - og en urpremiere på et endnu ikke udgivent track med Rie's mand Kurt og hans Twiinsmission. Søren Rebbe spillede dog også et DmD-nummer, nemlig: "Tag godt imod ham"


 31. okt:

Billedet viser en del af den århusianske kultur-elite, som var til stede på cafeen, mens vi spillede - fra venstre: Viggo Sommer alias Finn Nissen fra Canal CWC, Tanya Friis fra RecArt Music, Rie, Klaus K, Birgit (Søren Dahls veninde - ikke kæreste, sagde de ...) - grafiker Kjeld Dalby, der har lavet coveret til vores album - og yderst th Søren Dahl.

Radio-promotion:
DmD på Café Hack i Århus

I forbindelse med promotion-aktiviteterne for vores nye album, besøgte Rie & Klaus K. den fra P4 kendte "Café Hack" i Århus - hvor journalisten & musikeren Søren Dahl er vært for en række meget populære direkte radioudsendelser. 

Søren Dahl (th) er en meget utraditionel radiovært - og da han også er en glimrende musiker, spillede vi en version af "Tag godt imod ham" med Søren på klaver. Det lød rigtig godt, siger vores fans - lige indtil Københavns Radio brød ind med en trafikmelding om nogen kødannelser på Amager, midt i Rie's følsomme foredrag af 2. vers ... hmm.

Det lykkedes Søren Dahl at komme rundt om hele DmD's karriere, helt tilbage fra Onklernes barndom - det lykkedes ham derimod ikke at snakke Klaus K ned under bordet, som han havde truet med i optakten til programmet - men på den anden side: Hvem kan også magte den opgave efterhånden ... ?


 28. okt:
DmD-hue på vandring i Morgen-TV:

Vi havde en dejlig morgen i TV-2 studiet på Hovedbanegården i København under optagelserne af Go Morgen Danmark, hvor vi spillede "Hey mr. Spåmand" & "Tag godt imod ham" - og blev interviewet om vores nye album af Ole Stephensen ...

Som man kunne se i programmet, forærede Onkel Stanley en reggae-DmD hue til Ole Stephensen, som han straks tog på i programmet til den øvrige redaktions store morskab. Senere glemte Ole S. alt om DmD-huen, som sad ligeså nydeligt på hans hovede, da han gik hjem efter programmet ... 

Det er vores jyske fan, Dorte Sønderup, som har fået ideen til den hæklede DmD-hue, og Onkel Stanley har straks startet en produktionen af DmD-huen, da han er en rimelig rutineret hækler ...

Ude i morgen TV-studiet mødte vi - uventet - en anden  berømthed, nemlig den dygtige & smukke norske håndboldstjerne Mia Hundvin, som har fået job bag kulisserne på Skandinavisk Film Kompagni.

Efter lidt overtalelse indvilligede Mia med klædelig beskedenhed i at lade sig fotografere med os til DmD's website - naturligvis med DmD-huen på. Vi fik en lille sludder med hende, hvor bl.a. hun fortalte at hun er gravid i 4. måned (med en norsk snowboard-gut) - og derfor har afbrudt håndboldkarrieren - samtidig er hun igang med en medieuddannelse i Danmark for at forberede sit liv efter håndbolden.

Hun fortalte også om de mange skader, håndbold spillet har givet hende - mest i anklerne, som er ødelagte for altid - al succes har en bagside ...


 17. okt:
DmD - hompage forsøgt hacket
af brasiliansk hacker-gruppe ...!

Nogen hackere har forsøgt at hacke DmD's hjemmeside med en mærkeligt budskab i poetiske vendinger -  på portugisisk. Det drejer sig om en brasiliansk hacker-gruppe, der kalder sig "Alevirus" - og det lykkedes dem natten til torsdag 16. okt. at indlægge en ny (temmelig kedsommelig) forside i dansermeddrenge.dk i stedet for vores eksisterende forside. 

Heldigvis var vores webmaster, Klaus K på sin post, da hackningen skete, og han fjernede straks hackernes side fra vores server, sådan at den nomale DmD-forside var synlig for omverdenen igen. Hackerne har ikke efterladt sig links eller forklaringer på, hvem de er - men siden er et portugisisk digt. Se den portugsiske side  HER - og se den i dansk oversættelse her

Vi aner ikke, hvad ideen er med dette hacknings-forsøg. Men der er jo nok ikke tale om hverken terroristiske dødstrulser eller interessante kage-opskrifter - som vi først troede. Det er nok bare nogen yngre mennesker, som laver sjov. Vi troede egentlig at folk i Brasilien var ude og danse salsa, og ikke sad og kedede sig ved deres computere  - men sådan kan man jo blive overrasket over mange ting her i livet - og så har vi da prøvet at blive hacket. Det er jo nok den slags, man risikerer, når ens website bliver mere besøgt - og DmD's website er efterhånden kommet op på 1500 besøgende fra hele verden hver dag ... !


Et af billederne fra den side, som hackerne havde lagt ind i stedet for vores normale DmD-forside. En slags døds-tegneserie ...

 6. okt:
Skøn Tour start på hjemmebanen ... !

Vi fik den bedst tænkelige start på vores lille efterårs-tour med 2 UDSOLGTE KONCERTER  i Pumpehuset & Slagelse Musikhus.

Vi var ellers lidt nervøse for hvordan det skulle gå - både fordi vi havde 7 nye sange med - fra vores nye album, "Som regel er vi glade ..." - og fordi vi havde vores nye trommeslager, Kasper Langkjær med, som netop havde lært de nye sange.

Det gik over al forventning begge steder, hvor vi blev båret igennem af publikum  - TAK FOR DET, ALLE SAMMEN. 

Se alle vores tour-fotos HER

Fest & ballade i Pumpehuset i weekenden - det blev en skøn koncert-aften ...

 3. okt:
Klaus K. i radio-portræt af Florian på P4

Klaus K har været på besøg hos den kendte radiovært Florian Fastina - som lavede et 1-times portræt af Klaus K til DR's "Musiktema" på P4.

Programmet sendes 3. oktober klokken 21.00 - samtidig med at DmD er på TV-2 i "Mit sande jeg" (se nedenfor)

Florian & Klaus K havde en lang, spændende og også indviklet samtale om mange emner, herunder også emnet "Nummerologi", som Florian er en svoren tilhænger af - mens Klaus K. er mere forbeholden. Florian spurgte meget til texten på "Hey mr. Spåmand", hvori spåmanden laver en spådom, som viser sig at være forkert - og Klaus K. måtte svare for sig så godt han kunne. Det blev vældigt spændende. Hør hele programmet på P4 3. oktober klokken 21.00 ... 

Se Florans website HER


Florian & Klaus K i Florians lejlighed, hvor P4-portrættet blev optaget ...

 2. okt:
DmD i TV-2 SHOW - vi har været en tur i det legandariske Studie 3 på Nordisk Film for at medvirke i optagelserne af TV-2 showet "Mit sande jeg", sammen med vært Annette Heick og TV-journalisten Ole Stephensen, som var aftenens gæst i programmet. Ole havde ønsket, at DmD skulle optræde i programmet, så vi spillede en helt ny akustisk udgave af "Hvorlænge vil du ydmyge dig?" lavet specielt til programmet. Det blev iøvrigt et meget underholdende program, som bliver vist på TV-2 fredag 3. oktober. Billede fra studiet: Annette Heick, Rie, Onkel Stanley, Ole med Klaus' guitar, og Klaus K.

 28. sep
Hjælp os med at anbefale vores album - og vind koncertbilletter!

Endelig kom vores nye album ud - efter ca. et års rimelig hårdt arbejde. Og hvad så nu? Nu forestår et endnu hårdere arbejde - nemlig at få gjort hele DK's befolkning opmærksom på CD'en med henblik på at få så mange som muligt til at købe den. Havde vi råd til en TV-reklame, lavede vi sådan én - men vi må klare os på den gode gamle måde: Med radio-spil, koncerter, og vigtigt: Anbefalinger fra mund til mund

Derfor har vi lavet en ny tip-en-ven konkurrence, hvor du kan anbefale vores nye album - og vinde koncertbilletter til DmD-koncerter. Hvis du vil hjælpe os med dette så deltag i  KONKURRENCEN

Forsiden på "Som regel er vi glade ..."

25. sep 2003
Vores nye trommeslager:

Er han stærk nok til at klare opgaven ... ?

Her er så vores nye trommeslager, Kasper Langkjær. Kasper er en ganske ung knægt sammenlignet med det øvrige orkester, kun 27 år gammel (født 7. nov 1975) - men han ser ikke desto mindre ud til at blive en rigtig god erstatning for Kasper Foss.

Kasper er opvokset i omegnen af Hjørring i Nordjylland, som søn af en god radikal lærerfamilie. Han flyttede til København som 18-årig, og gik på det rytmiske konservatorium. Han har allerede spillet med et hav af danske navne, bl.a. Poul Krebs, Keld & Hilda, og C21. Vi tror, han kan blive rigtig god for os. 

Kasper debuterer med DmD i Slagelse Musikhus ved første koncert på vores lille efterårs-TOUR - se KONCERTLISTEN


Rie tester Kaspers muskler i overarmen - kan den unge trommeslager mon klare opgaven ... ?

29. juli 2003
Vi har fået FANKLUB ... !

Vi har nået en milepæl i vores historie: Vi har fået fanklub. Og tilmed en fanklub, hvis initiativtagere består af af nogle skønne & intelligente personer, som har startet en website til støtte for os: dmdsupport.dk - vi er meget stolte af at vi har gjort os fortjente til det... ! 

Billedet viser Onkel Stanley, Rie & Klaus K. sammen med ledelsen af fanklubben - fra venstre: Charlotte Villumsen, kasserer - Sarah Kyndesen, formand & Christina Pilested, næstformand.

Se dmdsupports hjemmeside for yderligere oplysninger HER


28. juli

Vores CD-udgivelse er udsat til september ... NY single i august !

Vi har været nødt til at udskyde udgivelsen af vores nye CD til september måned pga travlhed / stress - både med koncerterne og med CD-indspilningerne. Nogen af texterne til albummet har vi været nødt til at skrive lidt om på, fordi de ifølge kapelmesterens (Klaus K's) mening ikke var gode nok - men nu ser der pludselig ud til at være håb om til en fantastisk god CD. Det er de sidste par dage væltet frem med ideer, som vi nu forsøger at få ned på harddisken - det tegner rigtig godt ... ! 

Læs flere detaljer om CD-en HER


12. maj

Er der 2 der står sammen i dansk popmusik - så er det

Brian & DmD ...

DmD's website er efterhånden ved at blive et eksklusivt mødested for alle ping'erne i musikbranchen. Se nu her vores kulturminister Brian Mikkelsen, som ved en stor konference for det danske musikliv og radio & TV, afslørede sig som skabs DmD-fan.

Det skete, da en række af musiklivets folk på konferencen (som de altid gør) kritiserede Danmarks Radio for at sende for lidt dansk musik - hvortil DR's folk (som de altid gør) svarede, at det var ikke DR's skyld - det skyldtes derimod, at der ikke fandtes nok dygtige sangskrivere i Danmark ... !

Herefter svarede Brian Mikkelsen, at han var helt uenig i den betragtning, og (med et sideblik hen til Klaus K.) at han jo selv kunne konstatere at der var sangskrivere til stede på konferencen, som havde skrevet fremragende musik, som ministeren selv havde danset og kysset (!) til i sin glade ungdom i Holbæk. Dette var jo noget af en cadeau til os ...

Så efter konferencen fik Klaus K. en lille sludder med Brian M. og her afslørede han, at det var Tøsedrengene, han havde tænkt på dengang i Holbæk - og at han personligt er en stor elsker af hele soft-pop genren herunder DmD.

Nu er det jo ikke kulturministerens personlige musiksmag, der skal brage igennem i radio & TV - Danmark er jo ikke en diktaturstat. Men vi synes alligevel, at Brian Mikkelsen (imod alle odds) er blevet en god minister for dansk musik, og vi bakker helt op om hans erklæring på konferencen om, at han vil forsøge at styrke den dansk-sprogede musik i radio & TV - og gøre noget ved den udbredte kopiering af CD-er i DK (bl.a. fra bibliotekerne), som for tiden rammer de danske musikere hårdt ... Nu må vi se, hvad resultatet bliver af det, men indtil da: - Er der 2, der står sammen i dansk popmusik, så er det Brian & DmD

Se vores sider om CD-kopiering & downloads


SIDSTE: - 10. april

Aftale om ny DmD-CD i hus 

Se de to glade herrer på billedet - det er Klaus K til venstre og direktøren for pladeselskabet RecArt i Århus til højre, Jens Ove Friis. Papirerne de skriver under på er en udgivelsesaftale om den kommende DmD-CD, som udkommer 25. august.

Jens Ove Friis - også kaldet JOF - går for at være en dygtig mand i pladebranchen - han har bl.a. stået for salget af Tøsedrengene for år tilbage - så vi er rigtig glade for den aftale. Selv om det fortsat er sådan, at vi selv skal bære den egentlige risiko (dvs. betale) for produktionen - vi håber det bedste. 

Til gengæld har JOF & RecArt forpligtet sig til at gøre deres aller-yderste for at mase vores CD ud på alle radiostationer og i alle butikker - ligesom de før har gjort det flot med deres andre kunstnere: Lis Sørensen, Allan Olsen, Gnags, Lars Lilholt, Bamse, Johnny Madsen m.fl.

Læs mere vores vores kommende CD - HER

Klaus K og Jens Ove Friis fra RecArt skriver under på den famøse udgivelsesaftale på en cafe nord for København - bemærk, der er ingen alkohol indblandet - det er seriøse folk!


21. marts

Skal Onkel Stanley have sit eget reality-show?

Vi har modtaget en lægelig bedømmelse af Onkel Stanley's forvandling fra Onkel Stanley til Onkel Darkness fra den dansk-fødte USA-professor i psykologi, Christina H. Rasmussen. Hun forslår, at Onkel Stanley får sit eget reality-show - ligesom Ozzy Osbourne - det er det eneste, der kan helbrede ham, mener professoren - læs hendes bedømmelse HER


8. feb:

Onkel Darkness er født - på Bornholm ...

Der skete noget mystisk - og uhyggeligt !! - mens vi var på Bornholm for at indspille sange til vores næste CD. Vores goe gamle Onkel Stanley forvandlede sig midt i det hele til "Onkel Darkness" - og nægtede pludselig at spille andet end heavy metal - især gamle Black Sabbath-temaer. 

Det var som om han var blevet besat af en ond ånd ... se hvad der skete HER

Læs om vores CD og de nye sange HER


24. jan
KLAR TIL DmD- 6:

Så går vi i studiet ... !

Efter 2 heftige men sjove dage i øvelokalet, er vi nu klar til at dampe til Bornholm i weekenden, hvor vi skal i studiet i uge 5 hos vores tidligere ven ;-) og kollega, Jesper Mejlvang (tidligere medlem af DmD) - i hans Baltic Recording Studio.

Nogen branche-folk vil hævde, at det mest sindssyge, et pop-orkester kan foretage sig lige nu, er at lave en CD - (pga. det syge CD-salg). Men det gør vi altså - der skal jo ske noget! Vores dejlige fans har forhåbentlig heller ikke noget imod at høre nogen nye sange. 

Vi har nu øvet en række måske spændende sange, med bl.a. titler som: "Nu kan det kun gå fremad", "Se ind i spejlet", "Skabt til meget mere" og "Mister Spåmand". Sangene er skrevet af Klaus K med hjælp fra Stanley & Jazzy H. fra Hustlerne.

Holdet består af DmD's sædvanlige profiler - plus vores nye trommeslager, Kasper Foss & vores tidligere trommeslager, Jan "Direktøren" Sivertsen. Så det er et rutineret hold på alle måder - det skal nok blive ganske muntert ... og en røget sild blir der vel osse plads til!

Instrumenterne er pakkede efter øvning - DmD er klar til afgang. Bagerst fra venstre: Oberst Bolvig, Rie, Kasper Foss, Steffen Q, Onkel Stanley - foran: Klaus K. & Jan "Direktøren" Sivertsen.


6. jan
Uheldene hagler pludselig ned over os:

Klaus K. midlertidig ukampdygtig

Næppe var Onkel Stanley vendt hjem fra hospitalet - en blindtarm fattigere - før hans kollega Onkel Tjelly alias Klaus K. måtte en tur samme sted hen, dog af knap så alvorlige årsager.

Uheldet skete, da han var på besøg hos nogen naboer lørdag aften, hvor der blev udskænket en del spiritus. Det skal her kort nævnes, at Onkel Tjelly rent undtagelsesvis ikke holdt sig tilbage. På et tidspunkt da selskabet var temmelig opløftet, ville vores kære Onkel trække lidt frisk luft, men han overså, at naboerne var igang med en ombygning af terrassen - så da han åbnede terrasse-døren, trådte han ud i fri luft - og vrikkede om på sin fod, da den nåede jorden 60 cm længere nede.

En hurtig tur til skadestuen viste, at foden ikke var brækket men kun forstuvet. Der forestår nu nogle dage (forhåbentlig) eller uger (forhåbentlig ikke) med foden i bind og krykker, da Klaus er ude af stand til at støtte på den.

En mærkelig ting ved dette uheld, er at Klaus K. & Jazzy H. efter nytårsdag netop var gået igang med at skrive en slags nytårstale-text til en sang til det nye DmD-album med titlen: "Nu kan det kun gå fremad" ... hmm. Sådan skal man nok aldrig sige ... send Klaus K. et par trøstende ord i vores FORUM

Klaus K. foran flyglet med foden i bind og krykker


TOUR FOTOS
Nyhedsarkiv:  2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002 - 2001
Seneste  Nyhedsbrev