SENESTE NYT KONCERTER
Diskografi:
Som regel er vi glade
- september 2003
Køb album:
- CD-skiven
- CDon
- iMusic
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

OBS: - Køb enkelt-tracks fra albummet her:  iTunes
Forsiden af albummet viser Rie & Onklerne - helt glade - i et nedbrændt landskab. Når man står på bunden, kan det kun gå fremad ... :-)

Fantastisk album,  skriver fans - se HER
Som regel er vi glade ... !

Vi har arbejdet på dette album i over 1 år ... med melodier, texter, arrangementer, demoer, indspilninger, overdubs, mix, mastering, cover, make-up, fotos og - ikke mindst: Psykologisk behandling af Onkel Darkness - og tænk: Det lykkedes ... ! Vi er meget glade for resultatet selv - det håber vi osse du bliver ... vi glæder os faktisk helt vildt til at få respons

Vi vil gerne takke alle Jer, der var til stede ved vores koncerter i 2001-2003. I har givet os nogen fantastiske oplevelser ved koncerterne - og det er samtidig Jer, der gjorde det muligt at udsende dette album. TAK FOR DET. 

Højt humør DmD


LYT & SE TEXTER
  - 
KØB CD-en  HER

Presse-info  -  Anmeldelser   -  Hvordan albummet blev til
Et ord fra vores SPONSOR (os selv ;-))
- Covernotes

 

Trackliste:
txt

LYT

1:
Nu kan det kun gå fremad - 3:51

2:
Hvor var vi bare kloge - 3:58

3:
Tag godt imod ham - 3:56 

4:
Jeg lover dig succes - 3:44

 
5:
Se ind i spejlet - 4:22 

6:
Hey Søster - 3:26

 
7:
Hey mr. Spåmand - 4:30
TV
8:
Hvorfor kan vi så ikke? - 3:08


9:
Skabt til meget mere - 3:43

 
10:
En dejlig morgen - 3:09


 
© Amazone Songs Publishing - 
2003


Bagsiden af CD-en forestiller vores lille tour-plakat i samme nedbrændte landskab - men bemærk: Det lysner forude ...

COVERNOTES:

Dette album er produceret af Klaus Kjellerup for Glad Grammofon ©

Optagelser og redigering er foregået i perioden januar - august 2003 - mens DmD var på tourné. Dog ikke ”En dejlig morgen”, som blev færdiggjort 11. september 2001 (for at det ikke skal være løgn) - til filmen ”Min søsters børn”.

Optagelser & redigering er foregået i følgende studier:
Granny Studio - af Thomas Brekling
Baltic Recording Studio, Bornholm - af Jesper Mejlvang
Grapehouse Studio - af David Stubbe Teglbjærg
Blue Kangoroo Studio - v/ Morten Bolvig
Tjelly Studios - v/ Klaus Kjellerup

Mixet i Granny Studio af Thomas Brekling - og i White Room af Mads Nilsson. Mastering: Medley Mastering af Nikolaj Vinten. Cover: Kjeld Dalby

DmD takker: - Thomas Brekling, for godt arbejde i en hård tid … 
Jesper Mejlvang for dejligt ophold på Bornholm - og Mads Nilsson for et par fede mix. Tak til Tanya Friis & JOF på RecArt.

Tak til alle fotograferne for flotte billeder: Claus Peuckert, Gorm Valentin, Anni Meyer & Kim Hansen fra Info-kanalen, Kurt Hansen, Dorte Sønderup, Annette Vollertzen, Søren Engelbredt - og ikke mindst tak til Anders Kristian Pedersen & Hold 4 ved Royal Danish Air Force Detachment Manas i Kirgisistan - tak for det flotte billede af den kirgisiske himmel før stormen …

Tak til de medvirkende musikanter:
Rune H. Olesen for dejligt perc & højt humør, 
Anders Gaardmand for fed sax, 
Simon West for funky clavinet, 
Jazzmanden alias Morten Trier alias Jazzy H. for super Beat-box,
Heidi Degn for dejligt højt kor
Aske Jacoby for dejligt dybt kor 
- og tak til vores tidligere direktør, Jan ”Syre” Sivertsen, som endnu engang har vist os, hvor 1-slaget egentlig ligger … tak for det, direktør.

Vi vil til sidst gerne rette en meget stor tak til alle vores fans og tilhængere - tak især til Sarah, Christina & Charlotte, som har stiftet vores fanklub dmdsupport.dk - og til alle Jer, der var til stede og sang med ved vores koncerter i årene 2001 - 2003. I har givet os nogen fantastiske oplevelser ved koncerterne - og det er samtidig Jer, vi kan takke for, at det blev muligt at udsende dette album - TAK FOR DET.

Læs / skriv til os på www.dansermeddrenge.dk/forum

Et par ord fra vores SPONSOR (os selv):

Succes og fiasko her i livet ser ud til at bevæge sig i en fast cyklus. Sådan har det i hvert fald været for os. År 2000 var ikke noget godt år for DmD - ligesom 1994 (hvor Philippa døde fra os) heller ikke var det. Efter en dårligt timet udsendelse af CD’en ”Popsamling” i 2000 (og en generel nedgang i CD-salget), var vi nede, og stod foran vort endeligt. Vi besluttede derfor, at vi ikke at udgive flere albums - og i stedet satse på at overleve som et 100% live-band. Men som sædvanlig når vi træffer en såkaldt fornuftig langsigtet beslutning, kommer vi til at ændre den kort tid efter - og det skete efter en række meget succesfulde koncerter i 2001 - 2003 med fantastisk flot publikumsopbakning. Tak for de mange store oplevelser ved koncerterne - det glemmer vi aldrig …!

Vi skulle åbenbart ikke længere ned - vi stod på bunden. For overalt, hvor vi er kommet frem siden år 2000, er vi blevet mødt af glade danskere, som skråler med på vores sange ved koncerterne. Vi opdagede, at vi har mange flere fans end vi troede - og da radioerne langsomt begyndte at spille vores sange igen i 2002, begyndte ideen om at lave et nyt album at modnes alligevel. Samtidig begyndte nye sange at dukke frem i vores hoveder, og det er de sange som albummet indeholder. Forhåbentlig kan man høre, at sangene afspejler en grundlæggende optimisme - og en taknemmelighed over at få lov til at være oppe - længe efter at alle andre på vores alder er blevet lagt i seng ;-) 

Dybest set er det jo ganske festligt altsammen - eller sagt på en anden måde: Når man står på bunden, kan det kun gå fremad … skønt at vide, ikke?

Go fornøjelse med albummet - vi gjorde det så godt, vi kunne. Vi ses i koncert-land … 

Højt humør - DmD

PS: - Dette album er finansieret af vores eget pladeselskab, Glad Grammofon. Vores indtægter fra albummet går først til dækning af udgifterne (studier, teknik, transport, kontor, promotion, reklame, materialer osv.) - og herefter til alle de medvirkende musikere & sangere. Undlad venligst at sprede kopier eller fildele sangene fra albummet, da det vil gøre det svært for os at give de medvirkende musikere den løn, de har fortjent … husk: Kopiering dræber musikken.

Til Tops