SENESTE NYT KONCERTER
Plakat - konkurrence
Vind Skanderborg-billetter
Send
denne side til en ven
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

PLAKAT-KONKURRENCEN ER SLUT 

Se vinderne HER

Se deltager-feltet herunder:


Hest sparker røv: - Lone's hest, Oliver deltager i konkurrencen ...  - læs mere
Lizette har plastret Odense til med DmD-plakater - meget effektivt. - se bare
Charlotte & Camilla har dækket hele Vestsjælland - flot. - se her
Mathilde har slået til på Bornholm - bl.a. som levende plakatsøjle - tjek her
Christel - endnu en levende plakatsøjle - i København - læs her
På PROMO-ARBEJDE for DmD - om Skanderborg-billetter:
- Vi har fået billeder fra Bodil & Julie, som hermed har bragt sig i spidsen af vores Skanderborg-plakat-konkurrence om billetter til Skanderborg Festival - Det har de gjort ved en ihærdig indsats for at promovere DmD - og det er sket på en meget humoristisk facon, på nogen strategiske punkter rundt om i København ... se bare:
Øverst: - Her er Bodil igang på Nørreport Station, mens hun spejder efter ordensmagten - et af de største trakfikknudepunkter i DK. Et godt sted at hænge plakater op!

Th: - Vores lille plakat er som skabt til søjlerne på Kgs. Nytorv. Men de kommer til at hænge lidt langt nede. Spørgsmålet er nu, om vi vil se en invasion af dværge til vores koncerter ...?

Amalienborg: - Godt tænkt af Bodil & Julie. Vi skal naturligvis prøve at få nogle royale gæster ind på vores website. Og hvem ved? Måske vil Margrethe & Henri deltage i vores Tip-en-ven konkurrence ...
Langelinie: - De 2 promo-arbejderes originalitet og iderigdom er grænseløs. Denne ide åbner et helt nyt marked for os, når de japanske turister vil strømme ind i vores web-shop og rive CD-erne ned fra hylderne ... (PS: Det er Bodil i blå jakke)

Lones HEST med til festival ... ??

Lone Kirk fra Nykøbing Sj. skriver til os:

"Min hest Oliver og jeg er så vilde med Jer at han insisterede på at være med dette konkurencefoto. Plakaten med det fedeste og bedste band jeg kender - nemlig DANSER MED DRENGE - er sat op i en turistbus som ejes af min mand, som kører hver dag med rigtig mange mennesker. Han vil hver dag i 14 dage fortælle ALLE sine passagerer, at min hest og jeg deltager i denne konkurence og fortælle hvor gode I er."

Herligt med dette originale promotion-initiativ fra Lone Kirk - selv om der kun er én plakat - tak for det. Og sikke et flot dyr. Spørgsmålet er nu, om Skanderborg Festivalen vil lukke Oliver ind, hvis han vinder ...


Lizette fra Odense har egenhændigt plastret hele Odense & forstæder til med plakater - pølsevogne, billetbureauer, musikforretninger, apoteker, supermarkeder, kiosker & bagere for slet ikke at tale om toilettet på grillbaren i Tommerup, hvor der ifølge Lizette kommer rigtig mange mennesker. Genialt ... ! Tak for det, Lizette. Her er et par af hendes fotos:
Se de andre deltageres plakat-ophængninger HER

Du kan stadig deltage i tip-en-ven konkurrencen