SENESTE NYT KONCERTER
Plakat - konkurrence
Vind Festival-billetter 2005
Send
denne side til en ven
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

PLAKAT-KONKURRENCEN 2005 - se deltagerne:

Det vrimler med gode billeder fra deltagerne i plakat-konkurrencen - vi kan slet ikke nå at uploade dem i det tempo vi modtager dem. DmD's navn kan nu ses overalt i det danske land. Det er skønt ... ! Tak skal I have.

OBS: - Konkurrencen er SLUT. Se hvem der vandt


Følgende bidrag er uploadet indtil dato:
- Kristian & Dennis  slår store brød op i Aalborg.
- Madsen & Franck  fyrer den af med stor humor
- Anja & Mille  er vores agenter i London
- Yvonne  fik en god ide ved konfirmationen
- Charlotte & Mia  knokler i Vestsjælland
- Klaus dækker Århus  & nærmeste omegn
- Kristina & Per - ikke Anne Dorte Michelsens største fans ... ?
- Lizette er oppe & køre på Fyn igen ... 
- Det samme kan siges om hendes evige plakat-rival Mie
- Bente & Mikael har taget sig af Skælskør
- Ditte & Michelle  har været på spil i Næstved
- Lene tager sig af skolebussen på Frederiksberg
- Allan & Lene blæser DmD op i Haslev
- Thomas og hans bror Morten dækker også Aalborg
- Henning & Heine tog Frederikshavn
- Alice tog til Samsø
- mens Marianne var rundt i Haderslev
- mens Lea & Lisbeth spredte DmD i ... Australien
OBS - Konkurrencen er SLUT - se hvem der vandt

På PROMO-ARBEJDE FOR DmD - om Festival-billetter ...
Kristian, en af vores meget opfindsomme fans i Aalborg - og hans ven Dennis - har blæst vores plakat op i mega-størrelse, og plastret centrum af Aalborg til. Det er vi enormt glade for - fordi timingen er perfekt til vores Aalborg-koncert på spillestedet Skråen 6. maj. 
Kristian skriver: - Vi mente at A4 størrelsen var lige i underkanten - for I vil jo så gerne være kendte ikke? Vi tog konsekvensen og plottede jeres plakat i 16 gange størrelsen på et A4 ark!

Samtidig har de 2 gutter forbindelse til en lokal TV-kanal, hvor de også har fået info op om DmD-koncerten i Aalborg - Det er fantastisk arbejde drenge - og vores navn er stavet rigtigt ... med et lille m. Tak for det!


Et meget opfindsomt bidrag står Bjerringbro-pigerne Madsen & Franck for. De to kreative og meget humoristiske tøser har gjort et kæmpe stykke arbejde med at sætte DmD-plakater på alle mulige (og også umulige) steder. Se dem fx. her på arbejde i Kjellerup - og på en lille skovtur m. bar røv, plakater og kogekedel. 

Samtidig har de ryddet forsiden på deres website, for at der kunne blive plads til DmD - se alle deres billeder fra DmD-promo-turen ... det er stort, piger. TAK for det !!


Anja og Mille skriver til os: - Vi er 2 piger på 20 år der bor i London, hvor vi har taget sabbat-år. Da vi ikke kan sætte plakater op i DK levede vi promo for jer ved Kim Larsen koncerten i London, hvor det vrimlede med danskere ... Vi fik snakket med en masse og fortalte dem om DmD og dvd'en - folk var meget interesserede og stillede gerne op til foto (say cheese) - nu håber vi at have spredt god stemning omkring DmD på en knaldende smart måde, så de tager hjem og tænker "DmD-koncert - det skal jeg da til og nu jeg er igang må jeg da lige have dvd'en!" - hilsner fra Anja og Mille. Tak Anja & Mille - det er nogen fine små flyers og et godt initiativ ...

Yvonne har været til konfirmationsfest & skriver til os: "Hej Danser med Drenge! Jeg har samlet venner og familie til en god gang " Hallo hvor det koger" FEST. De blev sendt ud med plakater i Skalbjerg by - - - bagefter grillede vi - - - til fed musik og KANON dvd: "Hallo hvor det koger". Festen sluttede da fuglene sang. Fest-hilsner og sommerhumør fra Yvonne" - Tak, Yvonne. En genial ide og et flot billede. Hils dem alle fra os .... 

Vestsjælland: To af vores absolutte superfans Charlotte (formand for vores fanklub dmdsupport.dk)  - og hendes vendinde Mia har sendt os en sværm af fotos af deres store arbejde over hele Vestsjælland -  Tak I to, for Jeres store indsats for DmD ... !

Klaus L har hængt en masse plakater op i Århus-området. Han skriver: - Her er hængt plakater op ud til Frederiks Allé, en af de mest trafikerede veje i Århus, så de vil blive set af mange. De er selvfølgelig laminerede, så de kan holde til det danske vejr :o)
- Og her har jeg sat én op i den lokale Brugs i Hørning, som også nok skal blive set af mange, da den hænger ved flaske automaten ... ;-) Århus-kanten er et godt sted at få promotion - dér bor mange mennesker - og plakaterne er tilmed laminerede. Flot, Klaus ...

To af vores Aalborg-fans, Kristina & Per skriver:- Vi har været ude og pynte Aalborg og Nørresundby med jeres plakater, så ALLE folk kan finde jer. F.eks. på Nordjyllands Lands Bibliotek, Aalborg Banegård, busstoppesteder, caféer, kiosker, "Det sker i byen-søjler" (og endda næsten ovenpå Anne Dorte Michelsen - vi undskylder mange gange - hihi), gågaderne og Jomfru Ane Gade. Og da vi var ude og sætte dem op, havde Per klistret ryggen til med jeres plakater ... TAK for en super indsats. Hvis ikke vi får udsolgt i Aalborg 6. maj er det i hvert fald ikke Jeres skyld ... 

Vores fan fra Fyn med det dejlige navn Lizette, har tidligere vundet i konkurrencen: - I år har jeg været 40 steder, så jeg har vist dækket  min del af Fyn ind. Desuden har jeg via mit arbejde mailet til 15 større fynske virksomheder med plakaten vedhæftet, og 8 af dem har meldt tilbage indtil nu, at de vil hænge plakaten op i deres kantine (det har jeg dog ikke billeder af). - Herligt, Lizette - dig kan man regne med. Tak for din indsats ...

Lizettes evige plakat-rival på Fyn, Mie skriver til os: - I år har jeg allieret mig med Vissenbjerg Turistfart og Odense Minibus. De har sat plakater op i alle deres busser og de har lovet at de vil køre rundt med jeres plakater i både busser og taxaer til uddeling til dem der ønsker en. Håber I synes om ideen. - Det gør vi i hvert fald, Mie - Tak for din indsats ...

Ægteparret Bente & Mikael fra Skælskør har sat mange plakater op i byen - de skriver: - I Skælskør er vi vilde med jeres musik - og når I inviterer til plakat-konkurrence, deltager vi gerne -(med håb om Skanderborg-billetter). Den lokale radioforhandler stiller sit butiksvindue til rådighed, og vi har dækket det hele med DmD-plakater - det vækker opsigt ! Og se lige bibliotekets hoveddør: Plakaten sidder strategisk rigtigt - ”lige i øjet”. - Det tror vi også. Tak for Jeres ihærdige arbejde begge to.

Du kan stadig nå at vinde festival-billetter - deltag i  KONKURRENCEN

Du kan også deltage i tip-en-ven konkurrencen

Til top