SENESTE NYT KONCERTER
Plakat - konkurrence
Vind Skanderborg-billetter 2003
Send
denne side til en ven
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

Du kan også deltage i tip-en-ven konkurrencen
Vinderne er fundet i   PLAKAT-KONKURRENCEN 2003 - SE HER

Sarah & Mia på spil i Roskilde & Næstved ...  - læs mere
Annika & Mette har "trykket den af" i Viborg ... - se lige
Christina har plastret Hillerød over - se bare
Bettina - med hat & hund ! deltager i konkurrencen - se her
Hellen & Johnni har sat DmD op på Bakken & på uddannelses-steder i Kbh - se  her
Lizette ville sætte plakater op i Vissenbjerg på Fyn ... se bare
Men Mie var kommet hende i forkøbet ... se her
Lone & familie har været på spil i Rørvig på Vestsjælland ... se dem her
Helle & hendes vendinde plastrer Ålborg til ... se her
Alice & hendes søster har slået til i Nr. Sundby - i blæsevejr - tjek her
Deltag i  KONKURRENCEN - OBS: - Pga stor deltagelse er  Fristen UDSAT 1 uge ... !

På PROMO-ARBEJDE FOR DmD - om Skanderborg-billetter :
Annika & hendes veninde, Mette - har sendt os en ordentlig røvfuld billeder af nogen meget originale og muntre plakatopsætninger i vores højborg, Viborg. Vi har ikke plads til alle deres billeder, men her er 3 af dem:
Først et fra Viborgs offentlige toiletter (hvor man straks vil lægge mærke til plakaten med mindre man har meget travlt ... ) - herefter 1 fra pladebutikken Stereo Studio, som gav lov de 2 piger lov til at sætte plakater op ... 
 - og sidst i Viborgs gågade, hvor det lykkedes Annika & Mette dem at overtale et par handlende til at bære plakaten på ryggen. Meget originalt - det er sådan noget, der vækker opsigt - og det er netop hvad vi er ude på: At vække opsigt. Tak!

Christina har plastret hele Hillerød til med DmD-plakater - og betænksomt nok puttet dem i plastik, så de kan modstå regnvejret ... man kan ikke se det på fotoet, men det er taget foran Frederiksborg Slot. 
Som man kan se på billedet er Christina også lokal mester lyn-omklædninger - her ses hun i et smart antræk foran et af Hillerøds mindesmærker, som også har fået en DmD-plakat i  plastik ... fint. 
Og her har hun sat en plakat op foran spillestedet Støberihallen i Hillerød, hvilket er en glimrende ide, da vi så kan håbe på, at komme til at spille en koncert dér en dag. Tak for din indsats, Christina ...

Lizette skriver: - Hejsa DMD. Jeg tog afsted i lørdags for at plastre MIN by Vissenbjerg til med dmd plakater. Forestil jer min store skræk, da jeg opdagede at DER HAVDE VÆRET NOGEN FØR MIG. Jeg måtte, helt slået ud, (og i regnvejr) køre den tunge vej til vores naboby, Årup og hænge plakaterne op dér.
Jeg har valgt mange spændende og velbesøgte steder, bl.a. slagteren og grøntmanden, så skulle både Årups kødspisende samt den vegetariske del af befolkningen være dækket ind. Desuden har jeg hængt jeres plakat op på INDUSTRIEN, som er et fantastisk spillested. Hilsen Lizette

Sikke en skandale - men vi har nu fundet skurken, som har været i Vissenbjerg og hænge DmD-plakater op før Lizette. Og det er Mie, som skriver til os, at vi ganske rigtigt har masser af fans i Vissenbjerg - Mie mener, at vi nu kan være helt sikre på, at budskabet om DmD er trængt helt ud i de små fynske byer. Herligt. God ide at hænge plakater op i butikkerne, hvor der traditionelt er mange kvinder - da det oftest er kvinder, som kan lide DmD. Vi forventer nu en sand invasion af fynske husmødre ved vores koncerter  ... TAK for Jeres indsats Lizette & Mie

Mie viser et par af sine plakater i Vissenbjerg frem -
- vi har desværre ikke plads til at vise dem alle.

Bettina skriver: - En dejlig solskinsdag fik jeg den ide at lave en hat ud af plakaten og hænge nogen på siden af min hund, Freja. Hun synes nok det var lidt skørt :-) men vejret var dejligt og det var lørdag og på sådan en dag er der mange mennesker i Nykøbing, så vi gik en tur og vi vakte også en hel del opsigt kan i tro, men det er jo kun sjovt!
Jeg fandt også en væg midt på gågaden I Nykøbing, lige der hvor folk går forbi, og der hængte jeg nogle plakater op - 4 ved siden af hinanden for at man ikke skulle kunne undgå at se dem. Jeg har også forstørret plakaten lidt så den er blevet A3, det skulle jo også kunne hjælpe lidt på blikfanget!

Fantastisk ide med en DmD-hat. Og også en genial god ide at hænge plakater på sin schæferhund - sådanne ideer er rigtig gode for os, fordi de giver indtryk af, at det er sjovt at være til DmD-koncert. Men hvad siger dyrebeskyttelses organisationerne - de vil sikkert blive vældigt bekymrede over at se Freja i den mundering ... ;-) 

Hellen og hendes ven Johnni har sat plakater op mange overraskende steder i København, herunder også på Bakken, hvor et par af hestevognene fik et par plakater. 
-  og foran Cirkus-revyen, hvor der var fin plads til en diskret lille DmD-plakat på det store billede af skuespillere i årets revy ...
Her er Hellen foran nogen plakater på farvet papir - det er en smart ide, som gør dem mere tydelige - og de er også hængt op et godt sted, nemlig på Panum Instituttet, hvor der kommer masser studerende forbi hver dag ...
Og her er hun foran opslagstavlen på Otto Mønsted Kollegiet i Kbh, hvor de farvede DmD-plakater lyser op imellem andre kedelige meddelelser om Europadagen og om hvornår skraldespanden bliver afhentet ... 

Sarah & Mia skriver til os: - På Voksen UddannelsesCenter i Roskilde er der 1000 kursister om ugen i alle aldre - vi har hængt Jeres plakat op på yderdøren, da der går masser af mennesker forbi hver dag - de vil ikke kunne undgå at se den.
Næstved Gymnasium - Danmarks største - 800 mennesker vil se plakaten dagligt, og vi har hængt én op på opslagstavlen lige under er artikel med overskriften: "Danske værdier". Kan man finde et bedre sted? Svar: Nej!
Sarahs kollegieværelse. - Her er det altafgørende foto, der viser en superfan. Trods stormvejr og umuligt hår stiller Sarah op ved siden af plakaten. Plakaten hænger på hendes dør i Næstved - her går mange nysgerrige forbi hver dag - en sjælden gang sker det, at der også går nogen ind af den :-)
Roskildes bedste sandwichbar - Sarah hænger plakaten op, mens vi venter på de eftertragtede grovboller med fyld. Sandwichbaren er altid fyldt med folk, nogen gange så mange, at de må stå ude på gaden og vente. Derfor er der mange, der holder øje med døren - som nu er pyntet med Jeres plakat!

Rigtig flot arbejde af Sarah & Mia - budskabet om DmD kommer helt ind i de inderste kroge af det danske uddannelsevæsen og sandwichbranchen. Vi forventer nu en sand invasion af sjællandske voksenkursister ved vores koncerter - for slet ikke at tale om grov(bolle)æderne fra Roskilde ... 

Lone (med rød jakke) er altid god for et originalt indslag. Sidste år vandt hun 2 Skanderborg-billetter til sig selv & sin hest, Oliver som imidlertid døde, før den skulle på festival. I år har hun og hendes søn, Jacob (th) været på Rørvig Havn, hvor de både har plastret plakater op - og afsunget "Hvor længe vil du ydmyge dig?" for to turister (tv), der ikke kendte DmD. 
Samtidig har hun fået en god ven med et trykkeri til at lave streamers med vores webadresse på, som hun sammen med plakaterne har klistet på sin bil, som hun drøner rundt i - i Vestsjællands-området ... Fin indsats, Lone

Alice & hendes søster - har været ude i det vildeste blæsevejr i Nr. Sundby v. Ålborg, hvor de har sat plakater op næsten overalt ...  Flot arbejde !! - Ålborg-kanten er et sted, hvor vi har stor brug for promotion. Vi har nemlig af en eller anden grund ikke været meget nord for Limfjorden - måske rykker DmD omsider nordenfjords ...?
- Det er en rigtig god ide at sætte mange plakater op ved siden af hinanden. Hvis nogen skule være så frække at forsøge at rive dem ned igen, kommer de på hårdt arbejde - så måske giver de op på forhånd ...:-) 
Helle skriver: - Hejsa Danser med Drenge! - Nu har min veninde og jeg været rundt i Aalborg og har reklameret for jer, for I er bare så hammergode.
Som I nok kan se, så er billederne fra gågaden og fra Føtex. Og så vil jeg i mit stille sind krydse fingre for, at vi kan komme til Skanderborg og se jer til august - det ville være kanon.

Jamen hvor er det skønt. Helle - vi har netop brug for at blive eksponeret i Ålborg. Gågaden er jo altid et godt sted, hvor der kommer mange mennesker. Og mange plakater ved siden af hinanden er jo svære at klistre over - men hva mon Sanne Salomonsen siger til at blive klistret over ??

Til KONKURRENCEN

Du kan også deltage i tip-en-ven konkurrencen