SENESTE NYT KONCERTER  
TILMELD dig vores
Nyhedsbrev
TOUR-fotos
2007
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

27. juli 2007
Ebeltoft Open Air

Party på Stranden - Små 3.000 mennesker var mødt op til Ebeltoft Open Air på stranden i Ebeltoft, hvor vi spillede tidligt på aftenen. Der stod en stiv blæst ind på scenen fra Kattegat, og der var på et tidspunkt risiko for en afbrydelse af koncerten, men det gik alligevel, og vi gennemførte en udmærket koncert til publikums tilfredshed. Tak for den ... !

Læs (eller skriv) om koncerten i vores - FORUM


28. juli 2007
Varde Open Air

I skovens dybe ...  Der var fuld fest og gang i løjerne, da vi gik på scenen i skoven ved det efterhånden traditionsrige Varde Open Air, der igen blev en dejlig oplevelse for os. Publikum var i topform allerede fra kl. 12 middag og inspirerede os til en herlig koncert i skoven. Tak for en dejlig koncert ... !

Se Jyske Vestkystens omtale af koncerten. Læs (eller skriv) om koncerten i vores - FORUM


28. juli 2007
Skovdalen, Aalborg

FEST I SKOVDALEN - Der var udsolgt gennem flere måneder ved arrangementet i Skovdalen, hvor vi skulle spille efter Dodo & the Dodos. Trods lidt regn i løbet af aftenen var publikum helt oppe på mærkerne, så det blev en vidunderlig koncert. Vi glæder os til at komme til Aalborg næste gang ... ! 
Onkel Stanley fyrede sit Onkel-show af, og publikum svarede ham så højt, at de næsten overdøvede ham ...

BUKSERNE SPRANG - Rie måtte forlade scenen i to minutter lige efter starten for at skifte bukser, idet lynlåsen i hendes røde læderbukser sprang ... det grinede både publikum, bandet og Rie en del af i Aalborg ...
BACKSTAGE - Der var også liv og glade dage i baglokalet, hvor booking-chef Kai Koitzsch som sædvanlig førte an i løjerne. Fra ventre Stanley, Rie, Kai Koitzsch, Klaus K & koncertarrangøren, Jørgen Nissen fra "Skråens venner" 

... Læs (eller skriv) om koncerten i vores - FORUM


TOUR fotos 2006  -  TOUR fotos 2005  -   TOUR fotos 2004   -   TOUR fotos 2003  -   TOUR fotos 2002  -   TOUR fotos 2001