SENESTE NYT KONCERTER  
TILMELD DIG vores
Nyhedsbrev
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

5. aug 2004
Skanderborg Festival 2004

ÅRETS BAND PÅ SKANDERBORG 2003 ... ! - Det er ellers ikke ofte at vi får priser & hædersbevisninger i DmD, men torsdag aften på Skanderborg Festivalen fik vi overrakt prisen: "Årets Skanderborg-navn 2003" af foreningen med det herlige navn: "På 8. dagen skabte Gud Danmarks Smukkeste Festival" ...  På billedet får Rie overrakt en fin lille Festi-Walther-statuette af foreningens formand, mens Jacob Haugaard annoncerer - og Onklerne jubler over prisen.
TAK for den pris - den er vi stolte af!
MÅSKE EN AF DE STØRSTE - Publikum i Rytmehans var helt oppe & køre allerede lang tid før vi kom på scenen - så det blev et brag af en koncert på næsten 2 timer. Det er formentlig en af de største koncerter vi har spillet. Højdepunktet var, da de gamle "Tøsedrenge" Anne Dorte og Maria kom på scenen - sammen med Tøsedrengenes gamle trommeslager Jan "Syre" Sivertsen - og gav en håndfuld af de gamle Tøsedrenge-hits i anledning af Onklernes 25-års jubilæum med Tøsedrengene.

Som man kan se, blev vores egne billeder fra scenen (igen) ikke særlig gode, hvilket (igen) skyldes alt det røg scenen var hyllet ind i ... vi har derfor kun elendige billeder af de gamle Tøsedrenge på scenen - øv-øv-øv.

Her er dog et smukt foto af Rie - eller som onklerne kalder hende: "Den skønne" ... taget af Info-kanalen, Skanderborg

BACKSTAGE - Der var fest og ballade i DmD-camp bagefter, hvor mange nye og gamle DmD- og Tøsedrenge-medlemmer var samlede. Fra venstre Maria Bramsen, Klaus K's datter Anna & hendes mor Wencke Barfoed, Oberst Bolvig, Pastor Qwist, tidl. tourmanager Hans Simonsen, lydmand Anders Sørensen, Tidl. DmD-keyboardmand Simon West & Anne Dorte Michelsen.
Simon West & Anne Dorte Michelsen udvekslede mærkelige minder fra Friskolen i Århus, hvor de begge har gået. Simon West gik dog 6 klasser under Anne Dorte
Maria B og Sivertsen grinede også en del af nogen gamle Tøsedrenge-episoder ...
Rie, Klaus K & Sivertsen - med Klaus K's søn Karl i baggrunden - alle var pænt oppe & køre efter koncerten ...
Vores shop-direktør, Nina - plus Onkel Stanley & hans nye kæreste Maria, som er flere årtier yngre end Stanley  ... 
Men som man kan se, er det ikke alderen der trykker den glade lille onkel ...
Efter koncerten blev Rie & Klaus K. interviewet til Danmarks Radio, af den skønne P4-værtinde, Tanja Dyhl ... som er blevet bestyrer på lytter-programmet "Hej P4". 

Læs (eller skriv)  om koncerten i vores FORUM


Foto-oversigt 2004   -   Foto-oversigt 2003  -   Foto-oversigt 2002  -   Foto-oversigt 2001

Til Top