SENESTE NYT KONCERTER  
TILMELD DIG vores
Nyhedsbrev
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

30. juli 2004
Langelands Festival 2004


OBS - se fotograf Peter Søndergaard's billeder fra koncerten HER
 
TOTAL PARTY PÅ LANGELAND - Møllers telt var totalt proppet fredag aften, og vi leverede med publikums hjælp en kanon koncert, som aboslut kommer ind på Top-5 af vores nu 150 koncerter siden årtusindeskiftet. 
TAK FOR JERES FLOTTE SUPPORT ... ! 
Desværre blev vores fotos ikke så gode, pga. meget røg fra røgmaskinerne på scenen - (billedet foroven viser Onkel Stanley's syng-med-show i "Et lysår") - 
Kasper, Onkel Stanley, Rie, Klaus K, Oberst Bolvig & Pastor Qwist - glade og udmattede ... 
Tak for en skøn aften - det var virkelig stort ... ! (Foto: Charlotte Villumsen)
På dette billede kan man trods dårlig foto-kvalitet få et svagt indtryk af, hvordan koncerten så ud fra vores side - fest-fest-fest ... ! Møllers telt var proppet fredag aften, og folk stod i en kødrand udenfor teltet for at være med i festen ... TAK for en kanon oplevelse.

Det var til gengæld ikke nogen stor aften for vores kamera - vi fik dog efter koncerten et foto i kassen af Rie & Onklerne sammen med to kørestolsbrugere på festivalen - Cindie & Hans, som var meget glade for vores musik, især pga. af brugen af vores gode danske sprog.

Læs (eller skriv)  om koncerten i vores FORUM31. juli 2004
Strøby Sommerrock 2004

MÅNEN OVER STRØBY - vi havde en rigtig dejlig aften på den lille "Strøby Sommerrock" syd for Køge, hvor månen stod flot og klar ned over scenen. Se lige, hvor stor & gul den var ... ! Desværre var der ret stor afstand mellem publikum og scenen, så vores fotos blev heller ikke gode i Strøby - ovenstående billede blev dog OK - det blev taget af Klaus K, som sprang ned fra scenen og gik tæt på publikum for at tage billedet. Som man kan se var alle glade ... 
TAK for en dejlig koncert ... !

OBS:  - Vores lille udmattede webmaster - Klaus K - er taget på stranden for at nye det gode vejr - han vender tilbage om et par dage ... forhåbentlig ikke alt for forbrændt :-)

Læs (eller skriv) i mellemtiden om koncerten i vores FORUM


Foto-oversigt 2004   -   Foto-oversigt 2003  -   Foto-oversigt 2002  -   Foto-oversigt 2001

Til Top