SENESTE NYT KONCERTER  
TILMELD DIG vores
Nyhedsbrev
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

6. maj 2004
Portalen, Greve
GLAD & VARM FEST I PORTALEN - 500 mennesker var klar til fest og ballade i en udsolgt sal i Portalen, Greve torsdag aften - på Philippas 37 års fødselsdag. Det blev en dejlig - og meget varm - koncert, hvor Rie på et tidspunkt var ved at få iltmangel, og måtte ud og trække frisk luft før ekstra numrene. Men heldigvis endte det hele godt. 
Der var mange publikummer på scenen den aften - også mange børn, som leverede fint kor & håndfast klap til "Kolde Hjerter" - vi har også fået  nyt stort bagtæppe  til udendørs brug til sommer, som vi prøvede af i Portalen. Alle var enige om, at det er rigtig flot ... 

Det er ikke til at se, at Klaus K (herover) er blevet 50 år, siger publikum - og dog sker det ind imellem, at den gamle kapelmester bliver lidt forpustet, når koncerterne bliver rigtig lange, som fx. i Portalen - 30 Prince Light (uden filter) sætter sine spor på konditionen. 

Pastor Qwist (til højre) har fået nyt jakkesæt, mens det sorte er til rens ... han prøvede for første gang det nye i går. Hans kommentar, da han så sig selv i spejlet: "Man føler sig som en kommunalpolitiker, der skal spille til budget-udvalgets julefrokost."

BAG KULISSERNE: - Vi havde flere gamle venner på gæstelisten i Portalen - bl.a. vores tidligere korsangerinde, Ruth Hald (bagerst i midten) - og vores tidligere tekniske direktør - nuværende café-ejer, Lars "Gryde" Skovgaard, som jo er blevet verdenskendt for sin fantastiske "Gryde's Bas-skole" - og ikke mindst hans "Trommeskole"
Vores to tekniske direktører, Anders Sørensen & Ronnie Johansen er glade - de har nemlig fået walkie-talkier, som de går og taler med hinanden i hele tiden. Så nu behøver de ikke længere at gå mange hundrede meter hen for at tale med hinanden - og det kan man ikke engang spore på deres mavestørrelser ... siger de.

Læs / skriv om koncerten i vores FORUM


Foto-oversigt 2004   -   Foto-oversigt 2003  -   Foto-oversigt 2002  -   Foto-oversigt 2001

Til Top