SENESTE NYT KONCERTER  
TILMELD DIG vores
Nyhedsbrev
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

15. april 2004
Rampelys, Silkeborg
TOP-STEMNING PÅ GAMMELT SPILLESTED - Vi spillede for første gang i vores karrierer på det hyggelige gamle spillested Rampelys i Silkeborg, hvor små 300 mennesker stod meget tæt. Der var højt humør blandt publikum straks fra start - og under sådanne forhold er det umuligt ikke at lave en god koncert - så det blev en meget skøn aften -TAK FOR DEN! 
Publikum klapper på ekstranummer efter 2 timers vellykket koncert ...

Rie sang smukt og inderligt  i en sådan grad, at nogen publikummer kaldte hende en engel ... 
Der var ikke plads til noget stort publikumskor på scenen, men det lød alligevel godt, fordi hele salen sang med ...
Rie præsenterer den ene nye scene-kreation efter den anden for tiden - her er hun i en lækker halvgennemsigtig sort skjorte. I baggrunden Steffen, som også har fået ny skjorte ... vi er ved at blive et rimeligt vel-ekviperet orkester ...
Unge Langkjær øver sig stadig på sin forside-attitude til "The Drummer"-magasinet. Her viser han sponsor-navnet på en trommestik - men da navnet ikke rigtigt kan ses på billedet, må han nok hellere øve sig lidt mere ... fortsættelse følger.
BAG KULISSERNE: - Vores tekniske direktør, Ronnie Johansen er en mand af få ord - til gengæld er han handlingens mand, og det er netop handling, vi har brug for. Hvad er nu det for en kuffert, han kommer med der??
Er det et spil - eller skal han på charter-rejse? Ronnie siger ikke noget - han demonstrerer ... først åbner han kufferten langsomt med stor hemmelighedsfuldhed ...
Vi opfatter, at det er noget, han selv har bygget. Hmmm - men hvad? Ronnie trækker langsomt et stykke sort velour til side - er det mon et dukketeater?
Næh, nej - det dér ligner da en meget moderne hårtørrer. Hvad mon han skal bruge den til ... ? Ronnie brummer lidt surt af vores dumme spørgsmål ...
Hårtørreren viser sig nu at være en lampe, som skal monteres på låget af kufferten - som viser sig at være et spejl ... Ronnie sætter forsigtigt lampen på spejlet. 
Og vupti ... Ronnie har skabt:  "Den sammenklappelige sangerinde beauty-box - model flightcase" - med plads til make-up og meget lange kunstige øjenvipper ...
"Guuud nej, Ronnie - er den til mig?" siger Rie glædesstrålende. "Ja," siger Ronnie lidt genert. "Ihh, tak. Hvor er det skønt, at vi har fået en handymand med i orkesteret," siger Rie (henvendt over til onklerne ...)
Så nu behøver Rie ikke mere lide under de undertiden meget alternative omklædningsforhold på spillesteder og festivaler rundt omkring - som fx.  HER
NYT BAGTÆPPE:  - Endelig får vi en nyt stort bagtæppe til afløsning for det, der blev stjålet fra os på Samsø Festivalen i 2002. To medarbejdere fra Visuel Print i Silkeborg, Lasse & Rene, dukkede op i omklædningsrummet med en prøve på stoffet og farverne. Vores lydmand Anders Sørensen (th) var straks fyr og flamme: "Hvor er det flot. Kan jeg ikke bestille nogen gardiner i det stof ...?" 

Det nye store bagtæppe (ikke at forveksle med vores lille bagtæppe til indendørs brug)  er klart til vores første udendørs koncerter i maj.

Læs / skriv om koncerten i vores FORUM


Foto-oversigt 2004   -   Foto-oversigt 2003  -   Foto-oversigt 2002  -   Foto-oversigt 2001

Til Top