SENESTE NYT KONCERTER
?
HVEM ER VI?
Jan Degner
?
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

Jan Degner

Jan Degner er SONY's administrerende direktør (nu: tidl. direktør) - en festlig mand i den danske pladebranche - og ganske anderledes. Han er ikke trendy, han går ikke i smart tøj og han ved i modsætning til de fleste andre pladedirektører godt, at han ikke kan spå om, hvorvidt en melodi bliver et hit eller ej. Og det er en dejlig ting for et orkester, der skal arbejde sammen med ham. Jan Degner ejede tidligere Pladecompagniet A/S sammen med Anne Linnet, men det har de nu solgt til SONY for et ukendt millionbeløb, og samtidig blev Jan Degner direktør i SONY med stor løn & dyr bil og alt hvad der ellers hører til.

Men det har ikke fået Degner til at flyve til himmels - han står stadig solidt plantet med fødderne på jorden som den gode socialdemokrat han er. Vi ville gerne have et link til Socialdemokratiets hjemmeside her (til ære for Degner), men partiets internet-udvalg ville ikke gå med til det, fordi Degner trods flere rykkere stadig er i restance med sit kontigent. Det var altså rigtig ærgerligt.

Degner er indbegrebet af en rigtig hyggeonkel, der også kan få nogen vældig gode ideer til hvordan man skal promovere et orkester, og han er ikke bange for selv at kaste sig ud i mediesuppen, når det kræves. Se Danser med Drenges 1. kontrakt. Degner er undertiden meget bekymret for sine kunstneres ve og vel. Han påtager sig således gerne at ryge alle deres cigaretter, fordi han mener det er usundt for dem, hvis de selv ryger dem. Og hvis han opdager, at musikerne har købt cigaretter på studiebudgettet i stedet for pizza og frugt, så reagerer han altid med en ægte omsorgsfuld og faderlig vejledning.

Der er folk, der synes, at Degner er en hård mand, når det gælder økonomiske forhandlinger. Det synes vi ikke. Vores samtaler med Degner om disse emner foregår altid i en hyggelig og afslappet atmosfære, som kunne lede tanken hen på stemningen i et buddistisk kloster. Og vi glæder os allerede til vores næste møde med ham, hvor vi bl.a. skal tale om betalingen for denne homepage.

Tilbage til  Historien