SENESTE NYT KONCERTER
Diskografi:
POPSAMLING
- april 2000
Køb CD-en:
DmD-shop
CDon
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP TIL START

OBS: - Køb dine favoritter fra Popsamling her:  iTunes
Medvirkende:

Rie Rasmussen - StanleyKlaus K.

Philippa BulginSimon West  - 

Steffen Q.


Covernotes   - Pressemeddelelse

En mærkelig artikel   -  Fans respons


 
Trackliste: Txt:
LYT:
1:
Rejs dig op & kom videre  - 4:08

2:
Hvorlænge vil du ydmyge dig - 4:49

3:
Kære Lillesøster - 3:37

4:
Læn dig tilbage - 4:29


5:
Aldrig undvære dig - 5:05
becif
6:
Jeg går op og lægger mig - 6:13

7:
Grib chancen - 4:15


8:
Er der nogen i himlen - 5:03
becif
9:
C'est la vie - 4:25

10:
De dygtige drenge - 8:19


11:
Ting som jeg aldrig turde sige - 4:04

Real
12:
Hvad er det vi venter på? - 4:50


13:
Kolde hjerter - 4:42

Real
14:
Vi skal nok få gjort en mand - 4:54

15:
Sådan er det - 4:36


16:
Bange for at miste dig - 2:34

17:
Ydmyge - remix 2000  - 3:46

Alle sange er publicerede af  Amazone Songs Publishing  ©, undtagen "C'est la vie"


Covernotes:

CREDITS OG ANDRE OPLYSNINGER OM DENNE CD:

POPSAMLING består af 6 nye sange: 3 helt nye Danser med Drenge-sange fra 1999-2000 - ét remix, samt 2 ikke tidligere udgivne sange med sangerinde Philippa Bulgin - sange, der i sin tid ikke blev plads til på vores 1. album fra 1993. Endvidere er der 11 sange fra Danser med Drenges udgivne repertoire i perioden 1993-97 - de bedste simpelthen - venligst udlånt/licensieret fra SONY Musik A/S.

De nye sange er produceret og arrangeret af Simon West & Klaus Kjellerup for Glad Grammofon - licensieret af ELAP Musik A/S. De er indspillede i Simon West Recording Facility på "Enigheden", København (det meste) - og i Tjelly Studios (lidt) i januar-februar 2000.

"Bange for at miste dig" er indspillet i et skur ved sommerhuset, Præstelodsvej 70 i Melby i 1990.

"Hvorlænge vil du ydmyge dig - remix 2000" er produceret og mixet af Soul Poets.

"Rejs dig op & kom videre" er co-produceret af Soul Poets.

De nye sange er mixet af Mads Nilsson i marts 2000 i Mark's Recording Studio, Fælledvej, København. POPSAMLING er masteret af Jan Eliasson, Tocano. 

Cover: Mads Winther. Fotos: Gorm Valentin. Styling & make-up: Vivi Schmidt & Sanne. Produktion: Claus Dalitz
 

TAKSIGELSER OG ANDRE CREDITS:

De 11 sange fra det gamle repertoire er compileret af vores fans. Over 3500 personer har skrevet til os på www.dansermeddrenge.dk med forslag til hvilke sange, der skulle med - her er resultatet. Tak for Jeres tålmodighed, allesammen. Vi udtrækker 25 konkurrence-vindere og sender dem hver en signeret udgave af CD-en.

En særlig tak til Heidi Degn & Stine Pagh fra "BeePop", som kom rejsende fra Jylland og lavede dejligt cheerleader-kor sammen med Ruth på "Rejs dig op & kom videre" - og englekor på "Sådan er det".

En særlig tak til Morten Remar & Nis Bøgvad fra "Back to Back", som fik det hele op og køre med korene på "Kære Lillesøster" og "C'est la vie".

En særlig tak også til Jazzy H. for hans ordkonstruktioner på bl.a. "Rejs dig .." og for hans mange fine trafikale råd & vink.

En stor tak til alle vores fans som har bakket os op i medgang og (især) i modgang. En særlig tak til alle hard-core fans'ene, der har skrevet så flot til os på www.dansermeddrenge.dk - tak for'ed venner - uden Jer gik det ikke.
 

ANDRE NOTES:

"POPSAMLING" har været undervejs i længere tid end oprindelig beregnet, hvilket bl.a. skyldes, at Rie under hele forløbet gennemgik 2 fødsler - Oliver & Viktor - med tilhørende amme-perioder. Alligevel lykkedes det hende efter vores opfattelse at lave de bedste vokaler nogensinde - ind imellem amninger og bleskift.

Forløbet har også været præget af mange forhandlinger frem & tilbage med mange forskellige pladeselskaber, herunder SONY Music A/S ved direktør, Jan Degner, som i sidste ende besluttede at lade os licensiere det "gamle" Danser med Drenge-materiale til "POPSAMLING" - tak for det.

Det har været en utrolig oplevelse for os at arrangere og genindspille "C'est la vie" til Philippas fine vokal fra 1993. Det var som at være sammen med hende igen og mærke hendes fine sjæl. Vi håber I kan mærke det samme.

Det har i det hele taget været en spændende oplevelse på en gang at skulle kigge frem og tilbage. "POPSAMLING" rummer hele DmD's musikalske liv indtil nu - startende med Philippas oprindelige "audition" på "Bange for at miste dig" - og sluttende med Rie's rå opfordring på "Rejs dig op & kom videre". Nu er der ryddet op & gjort rent - og nu glæder vi os til fremtiden (håber I gør også) - og lad os så komme igang med den ...

April 2000 - DmD.
Til Top

Pressemeddelelse - april 2000:

Et bemærkelsesværdigt orkester udgiver nyt, flot album:


”POPSAMLING”

- 11 af bandets kendteste hits - udvalgt af publikum
- 3 helt nye sange
- 2 hidtil u-udgivne sange med afdøde sangerinde Philippa Bulgin
- 1 remix af bandets tophit - ”Hvorlænge vil du ydmyge dig?” - er allerede gået ind på dancechart.dk

Dette er overskrifterne for ”POPSAMLING” - 80 minutters kvalitetspop fra Danser med Drenge.

Danser med Drenge har haft en mærkelig skæbne - først stor succes, herefter Philippa Bulgins tragiske dødsfald med deraf følgende nedtur og store udskiftninger. Alligevel har orkesteret solgt over 350.000 eksemplarer af deres første 3 albums. Danser med Drenge har altid formået at dele Danmark i to: Publikum elsker dem - mens anmelderne (med få undtagelser) hader dem. Noget tyder på, at det ikke bliver anderledes med ”POPSAMLING”. 

Bandets 1. single - ”Hvorlænge vil du ydmyge dig? - remix 2000” - remixet af DJ-duoen, Soul Poets, er allerede gået ind på dancechart.dk og bliver dermed heftigt spillet på diskotekerne – utallige af landets radiostationer har også puttet sangen i rotation.

”POPSAMLING” viser hele Danser med Drenges 10 år lange, meget turbulente karriere - lige fra Philippa Bulgins første spæde ”audition” i 1990 med Klaus Kjellerups og Jesper Mejlvangs ”Bange for at miste dig” (optaget i Kjellerups sommerhus) - til bandets helt nye samarbejde i 2000 med Soul Poets, som har produceret to sange på albummet. 

Ind imellem disse to yderpunkter præsenterer ”POPSAMLING” en lang række af bandtes mest populære sange - som for eksempel det originale 90-er hit ”Hvorlænge vil du ydmyge dig?” - den smukke hyldest til Bulgin ”Er der nogen i himlen?” - og bandets flirt med rap’en i det humoristiske børnefamilie-drama ”Jeg går op og lægger mig”.

Danser med Drenge har altid kredset om de store emner som livet og døden - mellem humor og alvor - sådan er det også på ”POPSAMLING”, hvor den nye sang ”Rejs dig op & kom videre” handler om sangerinden Rie Rasmussens møde med Gud, som temmelig overraskende viser sig at sidde ”bag skranken nede i banken” - Gud er simpelthen bankmand med cykelstyr-overskæg i Danser med Drenges humoristiske univers. 

To af de andre nye sange er den smukke Bob Marley-reggae-inspirerede ”Kære Lillesøster” med kor af 80-er bandet ”Back to Back” - og den ligeså smukke ”C’est la vie”, hvor bandet har taget en gammel, hidtil u-udgiven Philippa Bulgin-vokal og lagt ny musik og kor på. Bandet skriver i covernoterne til albummet om den utrolig fine oplevelse, det var at være sammen med deres afdøde kollega igen. Sangen er skrevet i 1993 af bandets tidl keyboardspiller Jesper Mejlvang og har tekst af Anne Linnet.

Alle de gamle sange på ”POPSAMLING” er udvalgt af tusindvis af Danser med Drenges fans via en afstemning på bandets  bemærkelsesværdige website www.dansermeddrenge.dk - de nye sange er produceret af Simon West & Klaus Kjellerup. 
 

Yderligere info 99 734 000 / bitten.holmsgaard@elap.dk

Danser med Drenge består af: Rie Rasmussen, vokal - Klaus Kjellerup, bas & kapelmester - Henrik Stanley, keyboards & kor, Simon West, keyboards - Steffen Qwist, guitar - Ruth Hald, kor. 

Klip fra Ritzau's:

Religiøst vanvid? Flere uafhængige vidner hævder:

Vi så Gud i banken !
Er Gud - universets og menneskets skaber - i virkeligheden ansat i Den Danske Bank? Dette spørgsmål er blevet meget aktuelt, efter at flere kilder uafhængigt af hinanden hævder at have set Gud i flere afdelinger af Den Danske Bank rundt om i hovedstaden. Således udtaler flere beboere på Østerbro i København til Ritzaus Bureau at have set en midaldrende herre i bankens filial på Sølvtorvet, som de fastholder var Gud. En af dem, revisor Torben Bang-Jørgensen fra Østre Søgades Revisionsfirma udtaler til Ritzau, at Gud talte til ham, og sagde at han skulle sælge sine aktiebeholdninger trods store tab.

Revisor: Gud talte til mig

"Det er noget, jeg længe har spekuleret på at gøre, og det har virkelig naget mig meget," fortsætter revisoren. "Jeg foretog salget med det samme, nu da jeg alligevel stod i banken. Det har godt nok påført mig et milliontab, men jeg har ikke følt mig så lettet i mange år, siger han, og tilføjer at han nu vil sige sit job op og realisere en gammel drengedrøm om at tage på cykeltur til Asien langs den transsibiriske jernbane. 

Et andet vidne, sales manager Ruth Mohoini siger, at hun så en mandsperson i skranken i Den Danske Banks Charlottenlund-afdeling, som mindede lidt om sangeren John Mogensen i udseende. Hun siger, at da hun forsøge at tage et foto af ham, var der ikke noget på billedet. De ansatte i afdelingen fastholder, at de havde besøg af en fremmed mand i banken, som havde overnaturlige evner. Ingen af dem var i stand til at få ham til at identificere sig. 

Andre vidner omkring bankens afdeling i Haraldsgade, København hævder også at have stået overfor en usædvanlig skikkelse i banken."Han lignede en almindelig mand bortset fra hans overskæg," siger kørerlærer Jørgen Brandt fra Triers Trafikskole. "Det var lidt ude af tidens trend, men ret imponerende - sådan et slags cykelstyr overskæg," siger kørelæreren, som føler sig "overbevist

om", at han har set Gud, på trods af, at han hævder at være "kronisk ateist".

Kan være guld værd for turismen i DK

Et fjerde vidne, der hævder at have set Gud er selveste direktøren for Danmarks Turistråd, Bjarke Elland Nielsen, som siger, at han er 100% sikker på, at den herre, han så i Nytorv afdeling havde overjordiske evner. "Jeg kunne simpelthen mærke ham. Han havde en meget stærk aura, hele rummet blev meget varmt og fyldt med kærlighed." siger turistchefen, og tilføjer: "Hvis vi bare kunne vide os sikre på, hvor han dukkede op næste gang, kunne dette være et helt utroligt stærkt trækplaster for turismen i København, ja - i hele landet. Dette vil slå både Brødrene Olsen, Michael Laudrup og Lars von Trier - tilsammen," siger turistchefen, "en sådan attraktion er helt uvurderlig, hvis den skulle gøres op i reklamekroner."

Hos kirkens repræsentanter står man uforstående overfor de mange vidneudsagn. "Det lyder mærkeligt," siger Københavns Biskop, Svend Normand Sørensen, "umiddelbart ville jeg da tro, at vores skaber ville vise sig i sit eget hus fremfor i en bank. Men Jesus viste sig jo ifølge Bibelen også på markedspladserne i Israel, så - det er vel muligt." Han oplyser iøvrigt, at Kirkeministeriets faste bankforbindelse er Unibank. 

Sang duet med sangerinde

Der har ikke vist sig noget mønster i, hvilke afdelinger skaberen dukker op i, men han blev ifølge flere vidner i Brønshøj sidst set i Den Danske Bank på Frederikssundsvej onsdag formiddag, hvor han havde en længere samtale med en yngre kvinde med to små børn. Et af vidnerne mener, at hun er sangerinde i et lokalt poporkester. Samtalen mellem Gud og kvinden sluttede ifølge vidnerne med, at de to brød ud i en højest usædvanlig sang, som ingen af de øvrige tilstedeværende havde hørt før. Det er endnu ikke lykkedes Ritzau Bureau at indentificere denne sang - eller sangerinden og hendes orkester.

Til Top
Rejs dig op & kom videre

Musik: Klaus Kjellerup. Text: Morten Trier & Klaus Kjellerup - 1999

Vokal: Rie Rasmussen
Kor: Ruth Hald, Heidi Degn & Stine Pagh
Guitarer: Steffen Qwist
Würlitzer el-piano: Simon West
Add. keyboards: Simon West & Klaus K.
Trommelyde & effects: Soul Poets
Bas: Klaus K.
Programmering & arrangement: Simon West & Klaus K.

Text


Kære Lillesøster

(Musik: Camilla Lopez, Troels Dalgaard, Steen Grøntved & Klaus Kjellerup
Text: Klaus Kjellerup) - 2000

Vokal: Rie Rasmussen
Kor: Stanley, Rie & Ruth Hald
Marley-kor: Morten Remar, Nis Bøgvad, Stanley & Klaus K.
Reggae-orgel: Stanley
Guitarer: Steffen Qwist
Akustisk guitar: Klaus K.
Add. keyboards & effects: Simon West & Klaus K.
Bas: Klaus K.
Programmering & arrangement: Klaus K.

Text


C'est la vie

(Musik: Jesper Mejlvang
Text: Anne Linnet) - 1993

Vokal: Philippa Bulgin
Kor: Morten Remar, Nis Bøgvad, Stanley & Klaus K.
Guitarer: Steffen Qwist
Orgel: Jesper Mejlvang
Add. keyboards & effects: Simon West & Klaus K.
Bas: Klaus K.
Programmering & arrangement: Simon West & Klaus K.

Text


Sådan er det

(Klaus Kjellerup) - 2000

Vokal: Rie Rasmussen
EngleKor: Ruth Hald, Heidi Degn & Stine Pagh
Yaeh-kor: Stanley, Rie & Klaus K.
Guitarer: Steffen Qwist
Add. keyboards: Morten Remar, Simon West & Klaus K.
Bas: Klaus K.
Programmering & arrangement: Simon West & Klaus K.

Text


Bange for at miste dig

(Musik: Jesper Mejlvang & Klaus Kjellerup
Text: Klaus Kjellerup) - 1990

Vokal: Philippa Bulgin
Keyboards & programmering: Simon West & Klaus K.

Text


Hvorlænge vil du ydmyge dig - remix 2000

(Klaus Kjellerup) - 1993

Vokal: Philippa Bulgin
Kor: Stanley, Klaus Kjellerup, Philippa Bulgin & Ann-Louise Mathiesen
Programmering & remix: Soul Poets

Text