SENESTE NYT KONCERTER

Anmeldelser
Sådan er det bare, 2008
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

Mere om  Sådan er det bare
TV-spot
YouTube promovideo
Publikums anmeldelser


 
"EN HYLDEST TIL DE UFORNUFTIGE" - (4 stjerner ud af 4) - af Malou, Alt for Damerne -  maj 2008 - citater:
- En hyldest til ufornuften og glæden i livet - for hvorfor skal det hele være så korrekt og styret af regler? Der er tydeligvis kommet lidt mere kant og tyngde bag ordene ... "Sådan er det bare" er et godt bud på glad musik til en festlig aften med smarte dansesko! 

"STADIG GOD SNERT I TEKSTER" - (5 stjerner ud af 6) - af Ove Nørhave, Nordjyske Stifts -  4. mar 2008 - citater:
- Danser med Drenge, som denne gang hylder livs- og festglæden, opfordrer andre til at finde ind på deres eget spor i stedet for at følge andres, og gør op med alle de rigtige meninger.

- "Jeg kommer igen" er endnu en fornem melodi, godt fanget på en tændt aften på Train for et år siden ... og i den smukke "Mor jer nu godt", har gruppen skabt det perfekte tak-for-i-aften-nummer. Arrangementerne er blevet (endnu) mere lækre og gennemarbejdede inden for den pop/reggae-niche, som gruppen har ryddet til sig selv. Alt i alt godt gået af en gruppe, der som kun få andre har kastet cd-plader over disken de senere år. 


"POPMUSIK NÅR DET ER BEDST" - af Henrik H. Breum, Århus Stiftstidende -  12. april 2008 - citater:
- Det er umuligt ikke at summe småbegejstret over albummet. - Her er stribevis af sange, der er lige til at synge med på ... og så er der de lettere eftertænksomme sange, der giver lytteren en oplagt mulighed for at dvæle lidt ved livets muligheder, uden dog at gå i terapeutisk selvsving. 

- Det er pop af den gode slags - "Sådan er det bare" kommer til at sælge godt


"DANSER MED DRENGE LEVERER VAREN" - (4 ud af 6) - af Hennning Høeg, BT -  3. marts 2008 - citater:
- Danser med Drenge har forfinet stilen ... og flankeret af de sindssygt dygtige musikere, Stanley Møller & Kasper Langkjær er den gode Klaus K nu leder af et af DK-historiens bedst sammenspillede pop-orkestre. Og hvis du ikke tror mig, så lyt til "Jeg kommer igen".

"STÆRKT I DET GAMLE SPOR" - (4 ud af 6) - af Steen Rasmussen, Jyske Vestkysten -  17. marts 2008 - citater:
- Danser med Drenge rykker helt vildt. Det lyder skidegodt. Det er fest og farver. Det er lige til alle sommerens festivaler og fest i baghaven. 

"DE DANSER AFGJORT VIDERE" - af Jørgen Sørensen, Helsingør Dagblad -  15. marts 2008 - citater:
- Danser med Drenge er noget af det mest dynamiske i øjeblikket. De veksler mellem tempo & ballader - der er så mange nuancer i deres instrumentering, og så er det altså popmusik for voksne der vælder ud af rillerne. Der er ingen nemme teenage-texter imellem. Det er små skarpe beretninger fra den voksne verden ... det er den forholden sig til den virkelige verden, der først og fremmest får DmD til at fænge.

- Læg så hertil, at de hele tiden har en fornem balance mellem kunst og håndværk ... de giver aldrig køb på det lette eller det nemme, de udfordrer sig selv og de formår at komme mere end frelste hjem med deres skarpe iagttagelser, samtidig med at melodierne glider let og lindt ind i øregangene.

- Danser med Drenge har med held løftet arven fra Tøsedrengene ... de er den reelle videførelse af alt det Tøsedrengene stod for, da de var allerbedst - men de har jo også ærke-Tøsedrengene Henrik Stanley & Klaus Kjellerup som tro af hjørnestenene i bandet, med sangerinden Rie Rasmussen som et vellykket midtpunkt desuden.

- Den forrige plade var en best of, der solgte i omegnen af 100.000 eks, og jeg kan ikke se at der skulle være noget i vejen for en gentagelse - så proppet med gode ting er denneher nemlig også. Så meget variation er der i den, at der pr. automatik er både budt op til dans, og til klar koncentration i at lytte. 


"FESTEN FORTSÆTTER" - af Erik Andresen, Vejle Amts Folkeblad -  7. marts 2008 - citater:
- Disse nye pop-så-det-runger sange kommer ud af skuffen med et gedigent skub i måsen - båret ud over rampen af Rie Rasmussens altid veloplagte vokal og en god håndfuld sikre musikalske skruetrækkere, der passer lige præcis ind i kærven på den gængse danske party-stemning. 

- Dette album er godt håndværk og et velanbragt valg til en god aften med vennerne ... arbejdet er gjort helt færdigt. 


Til top