SENESTE NYT KONCERTER
Plakat - konkurrence
Vind Festival-billetter 2005
Send
denne side til en ven
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

PLAKAT-KONKURRENCEN 2005 - se deltagerne:

Det vrimler med gode billeder fra deltagerne i plakat-konkurrencen - vi kan slet ikke nå at uploade dem i det tempo vi modtager dem. DmD's navn kan nu ses overalt i det danske land. Det er skønt ... ! Tak skal I have.

OBS: - Konkurrencen er SLUT. Se hvem der vandt


Følgende bidrag er uploadet indtil dato:
- Kristian & Dennis  slår store brød op i Aalborg.
- Madsen & Franck  fyrer den af med stor humor
- Anja & Mille  er vores agenter i London
- Yvonne  fik en god ide ved konfirmationen
- Charlotte & Mia  knokler i Vestsjælland
- Klaus dækker Århus  & nærmeste omegn
- Kristina & Per - ikke Anne Dorte Michelsens største fans ... ?
- Lizette er oppe & køre på Fyn igen ... 
- Det samme kan siges om hendes evige plakat-rival Mie
- Bente & Mikael har taget sig af Skælskør
- Ditte & Michelle  har været på spil i Næstved
- Lene tager sig af skolebussen på Frederiksberg
- Allan & Lene blæser DmD op i Haslev
- Thomas og hans bror Morten dækker også Aalborg
- Henning & Heine tog Frederikshavn
- Alice tog til Samsø
- mens Marianne var rundt i Haderslev
- mens Lea & Lisbeth spredte DmD i ... Australien
OBS: - Konkurrencen er SLUT. Se hvem der vandt

Lene & Allan skriver: - Vi synes, at Danser med Drenge fortjener at blive slået stort op! Det gjorde vi så den 1. maj, hvor Haslev by traditionen tro summer af liv, da alle forretninger holder åbent, og byens hovedstrøg er omdannet til gågade med diverse boder. Plakaten (med målene 90 x 120 cm) blev sat op på plakatsøjlen på Torvet i Haslev, hvor alle de handlende kunne nyde synet. - Det er flot - og den kan ses! ... Tak skal I have.

Lene skriver til os: - Her står jeg (Lene / folkeskolelærer) foran mine elevers skolebus, som jeg har fået lov til at klistre plakater på - hele vejen rundt! Til højre ser I min ven, buschaufføren, som har sagt ja til at bære en plakat på blusen, mens han kører rundt til mange skoler på Frederiksberg. Han når mange skoler på én dag - idet han både henter og bringer eleverne til og fra skole samt til svømning. - Det er dejligt, at der er nogen der tager sig af de kommende generationers musik-opdragelse - tak Lene & hils chaufføren.

Ditte & Michelle fra Næstved kørte ud med en trailer & plastrede hele Næstved til med DmD-plakater ... turen førte også til Enø, hvor alle parkerede biler fik en DmD-plakat i forruden ... Tak for hjælpen begge 2 - det ser ud som om I har haft en god dag ...

Thomas og hans bror har været flittige i Aalborg - han skriver: - Her er min bror Mortens og mit bidrag til plakat-konkurrencen. Vi har været rundt i Aalborg for at gøre den lidt mere farvefuld!! Tivoli i er Aalborg er et perfekt sted for reklame. Folk er begyndt at besøge stedet i det dejlige vejr. Det andet billede er fra kantinen på Aalborg uni. På dette sted er der fredagsbar hver uge, så mon nogen skulle falde over disse plakater? - Det kunne da godt se sådan ud - tak for godt promoarbejde!

Henning fra Frederikshavn skriver: - Vi (min ven Heine til venstre og mig selv til højre) har været rundt i Frederikshavn med jeres plakater. På billedet er vi inde i det nye kultur og idrætscenter "Arena Nord" i Frederikshavn. Plakaterne har fået en plads lige i indgangspartiet hvor alle kommer forbi dem, så blir det ikke bedre heroppe! - Nå, OK så ... tak for Jeres indsats begge to. 
Alice skiver: - Jeg var en lille tur rundt i Østjylland - bl.a. på Hou Havn, hvor jeg har sat jeres plakat op ved siden af fartplanen for sejlruten Hou-Samsø. Samsø har hvert år over 250.000 overnattende gæster, og der er Hou-Samsøruten den klart mest benyttede. Ja - det ved vi nemlig godt, for vi har selv lige været på Samsø og stod ved den samme fatplan. Tak for din hjælp, Alice

Marianne skriver: - Hej med Jer i DmD. Som I kan se har jeg været ude og hænge plakater op for jer i Haderslev. Min bil er fx. pyntet rigtig flot op ... 
... og Føtex i Haderslev - ja, dér er indkøbsvognene klar til at blive kigget på - fint ikke? Jo - hvis ikke folk i Haderslev får hold i nakken af at se på plakaterne ;-) tak for din indsats.

Lea & Lisbeth - har skrevet en lang spændende historie om, at de to piger rejste rundt & ledte efter glæden - som samtidig var en slags promo-tur for Danser med Drenge - i Australien. Her fandt de både frygten (hos tandlægen) - og Stanley Road - samt en ikke identificeret ældre kongelig person. 
Tak for dette meget kreative & anderledes bidrag ...

Gå til  KONKURRENCEN

Du kan også deltage i tip-en-ven konkurrencen

Til top