FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:12-04-2008 09:29:15
Afsender:Mogens Danefeldt
Email:danefeldt2@hotmail.com
Emne:ja delvis ret
Tekst:Det kan givet lade sig gøre at klare sig igennem på bedste beskub - selv uden indtægterne fra albums. Bare man er et topband.

Du har ret i at man nok skal være topband i dag for at kunne sælge albums mener så også de sælger igen,men tror nu alligevel på at man skal ud og knogle for at få sine fan så kommer salget også og tror stadig at små band kunne det også, bygge det op til topband en dag.

For har du en cd, så har du alt det der skal til, for selv at starte en produktion/distribution...... Altså bortset fra kunstnerens tilladelse.

Ja desvære er det jo sådan men alligevel ser jeg i dag at hvis man har været ude og taler med sine fan så bliver det lidt mindre, folk får lidt bedre moral til at lade være ved godt det ikke løser hele det problem.

For mig er det grundlæggende at det indtægtsgrundlag, der hidtil har båret udviklingen i dansk musikliv, på få år er svundet ind til ingenting. For dels er indtægterne halveret, dels er det tilbageværende salg blevet yderligere koncentreret om topnavnene (dette kan jeg ikke dokumentere, jeg har ikke fundet statistikker der belyser emnet, derfor er det blot en påstand fra min side).

Jeg tror at det er fordi vi har været en tid igennen hvor der er lavet alt alt for meget dårligt musik det siger mine øre mig fordi at man laver det i små hjemme studier og der nok ikke er det filter som siger det her kan slet ikke sælges derfor bliver det vel topband der løber med det hele, skidt ja for der skal nye band til i branchen
men er bange for de skal ud og knogle lidt mer for at få solgt deres album de ting hænger sammen i dag.
Man kan ikke i dag bare sidde på sin flade og tro at nu har lavet et album så køre det bare nej men skal ud og sælge sig selv i form af koncerter og få talt med folk og måske den lille shop.

Da dmd startede op igen var de ikke et topband det blev de
på den måde som jeg beskriver her det er for mig at se den gode gamle måde at gøre det på den virker i nu og sælger også det har de om nogen nok bevist at gider man gøre noget ud af at lave et ordelig album og bruge en masse tid på det så giver det pote.