FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:25-01-2008 19:55:13
Afsender:ebbe
Email:e@5.dl
Emne:det svarer jo til en cd
Tekst:På sådan et kort sider en lille lås, der kan slås fra el til, lad os nu "lege" at et band udgiver sin musik på både alm. cd samt et flashkort, men har fået produceret flashkortet uden at der mulighed for at korrigere eller rediger i indholdet.

De egenskaber har en cd allerede. Man kan læse, men ikke skrive.
De forsøg, der har været gjort på at sikre cd'en mod utilsigtet spredning, har alle ligget mellem det ikke-fungerende og det farlige (SONY fx.) - og alle meget langt fra det effektive.

Det er ikke sandsynligt at et nyt medie, som flashkortet, kan tilføres egenskaber der besværliggør spredning nævneværdigt. Samtidig vil eventuelle beskyttelsesforanstaltninger givet genere kunderne langt mere end piraterne.

Pladebranchen arbejder på højtryk på at beskytte deres indtægter. (Ellers kunne det godt være at ledelsen skulle skiftes ud)

Herfra hvor jeg står ser de tiltag, branchen præsenterer og sætter i værk, ikke ud til at have 'kinamands chance'. Der er for lidt indsigt i, hvordan kunderne bruger den teknologi, de har til rådighed. Og for lidt vilje til at ændre på den måde, musik 'altid' er blevet handlet på.

Og hvad jeg vel ved om det? Jeg er end ikke amatør på området musik, men jeg ved en del om internet og medier. Og jeg har længe fulgt med i, hvordan mine medmennesker opfører sig.