FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:02-12-2007 15:18:23
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:Moral, alkohol & røg ...
Tekst:
Hej Jens Jakobsen og tak for dit indlæg. Det er dejligt for os at få konfronteret vores holdninger.

Hvis moral er gået hen og blevet "altmodisch" - ja, så er vores kampagne imod piratkopiering "altmodisch". Tillad mig et spørgsmål ang. det du skriver:

"Som andre artige konfirmander dengang, kopierer jeg tonsvis af musik, men jeg køber dét, jeg kan lide."

Vil det sige, at du kopierer tonsvis af musik, du ikke kan lide?

Jeg kan kun anbefale dig at holde op med at piratkopiere. Det er ulovligt (i modsætning til tidligere tiders båndkopiering) - og det gør andre ondt, nemlig alle dem, hvis musik du ville købe, hvis piratkopiering ikke var en option for dig.

Ingen - heller ikke du - kan vide hvad og hvormeget det ville være.

"Det bliver ufrivilligt morsomt, når I i den kommende sæson vil pushe røg og alkohol for usselt mammons skyld! Juridisk, men næppe moralsk forsvarlig."

Nå. Skal du nu pushe moral overfor os? ;-) Til din orientering er alle koncert arrangementer i DK (i verden) bygget op på den måde. Arrangøren skal have et økonomisk incitament for at gide lave en koncert. Incitamentet er salg af øl, vand og mad. Det kører overalt.

Mht. til røg: Vi har valgt at holde rygepause først og fremmest for vores egen skyld (DmD består af 4 rygere) - men også af medlidenhed - solidaritet? ;-) med vort rygende publikum. At arrangørerne så også er blevet glade for vores beslutning, er jo kun godt.

I den forbindelse vil jeg sige, at rygeforbudet kom meget på tværs, idet vi allerede i 2007 (inden forbudet blev udsat) havde gjort klar til at lave både ryger- og ikke-ryger koncerter. Det havde jeg personligt glædet mig til at vi skulle sætte i søen ... men forbuds-DK kom os i forkøbet :-(

Mht. til fulderikker ved vores koncerter: Jeg synes ikke det er slemt. I har måske været uheldige. Vi er et ikke-alkohol orkester (uden at være religiøse omkring det) i modsætning til mange af vores kolleger - og det skyldes IKKE (som hårdnakkede rygter ellers har påstået) at vi alle er på antabus ;-)

Der var iøvrigt pause ved alle vores "åben himmel" koncerter heriblandt Ringsted. Eller var det Anlægspavillonen i Ringsted 2006, du mente ... ?

"Kan I give et godt råd til en moden familie (vi er *næsten* jævnaldrende med onklerne), der gerne vil høre live musik, men ikke chikanreres af fulderikker?"

Hvis ikke I kan tage det som en oplevelse ;-) er det nok et godt råd at komme til vores hverdags koncerter. Pumpehuset i marts er begge hverdage.

I skal være uhyre velkomne :-)

Højt humør Klaus K.