FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:30-11-2007 08:29:07
Afsender:Kim Bering
Email:berings@drivehq.com
Emne:Endelig Klaus
Tekst:"Al respekt for redaktøren af MyMysic, som gør et glimrende stykke arbejde - men tror du ikke vi ved lige nøjagtig dette bedre end han gør? Vi sælger jo trods alt musik."

Klaus, det har jeg ventet længe på at du ville sige :-)

En ting er at vi forbrugere har en ide om hvad der rør sig og hvilke modeller man kan bruge, men med al respekt for Ebbe (for det meste), så er det i sidste ende, jer producenter der har fingeren mere på pulsen.

Jeg havde en lille sjove samtale med en af min søns kamerater i går, fordi de igen havde siddet og downloadet noget musik :-( . Så spurgte jeg ham og min søn hvor længe de regnede med at kunstnerne havde råd til at alle bare tog hvad de ville uden at betale? Den havde de lidt svært ved at svare på. Jeg minded dem så om at de kunne købe de numre de ville for ca. 8,- stk.
Men så kameraten så med denne fine undskyldning: at han havde måtte formatere sin harddisk, hvor der havde ligget ca. 2500 musiknumre på, om jeg ville have at han skulle gå ud og betale 8,- for de numre stykket. Så måtte jeg så minde ham om, at årsagen til at han må formatere sin harddisk, er at han bruger en piratkopi af windows, så efter 30 dage, så må han installere om. Så syndtes jeg ikke det var interresant længere at snakke om.

Der må og skal ske en holdningsændring, og der er ingen tvivl om at der på et tidspunkt kommer en løsning, men det vil nok sætte prisen lidt op i starten, men hellere det, end at i må dreje nøglen om.

Kan i have en god weekend.

Mange varme hilsner
Kim Bering