FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:09-11-2007 12:55:28
Afsender:ebbe
Email:ebbe@amara.dk
Emne:hvilke forslag er det du savner
Tekst:Jeg har ikke andre formål med min tilstedeværelse herinde end at sikre alle kunstnerne mulighed for fair indtægter fra deres musik.

Jeg kommer med mange forslag fra tid til anden, men indtil videre er det vigtigste at få musikbranchen til at indse at de selv må handle, der er ingen der kan gøre det for dem.

Og at deres valgmuligheder lider under de samme begrænsninger som styret i DDR led under. Man kan ikke detailstyre brugerne, hvis de har flere muligheder til rådighed end de der ønskes anvendt.

Jeg ved ikke om jeg er rigtig klog, men jeg ved en hel del om mennesker og lidt mere om internettet/computere. Og ud fra den viden jeg ligger inde med andser jeg det for min forbandede pligt at råbe 'ulven kommer' til jeg mister stemmen.

Men i modsætning til dig er jeg her ikke for at opnå stoppet / STÆRKT nedsat fildeling og kopiering. -jeg kan ikke se nogen midler der kan hjælpe os den vej!

Den eneste praktisk gennemførlige udvej jeg ser, er at lave betalingsordning(er) på de værktøjer/kanaler der bruges til privat distribution af digitaliserede værker.

Jeg begynder ikke at argumentere for at vi skal have de Sydøstasiatiske tilstande*, der er den naturlige effekt af at få flyttet trafikken væk fra internettet. Så hvis det er den type løsninger du efterlyser fra mig, så er det den forkerte dør, du banker på.



NB jeg ved ikke hvad du har at have dit lille Ebbe>/i>.
Jeg vejer 90 kg, er 175 høj og fyldte 48 i august :-)



* på verdensplan er 1/3 af alle solgte fastmedier med musik og film illegale kopier