FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:07-11-2007 09:05:27
Afsender:Kim Bering
Email:berings@drivehq.com
Emne:ebbe dog
Tekst:"Musiksalg er en uddøende ting"
mener du virkelig at folk ikke vil købe musik på et tidspunkt? :-)
Mig bekendt så har musik altid været en væsentlig del af menneskers behov.
Nej, kære ebbe, det er os som forældre, der skal lære vores børn, at fildele og downloade, er lige så ulovligt som tyveri og hæleri.
Det er os der har ansvaret for vores børns handlinger, men det er virkeligt svært når ikke alle forældre deler samme holdning.
Jeg har selv 3 drenge (12, 15 og 16 år), og det er en kamp at få dem til at forstå, at det er ulovligt at få kopier og downloade musik og film, men når de sidder med hver deres computer på deres værelse, så er det virkeligt svært at holde styr på hvad de foretager sig. Og de 2 store tjener så mange penge selv, at de ingen undskyldning har for at stjæle musik.
Men det er nu vores kamp, ikke myndighedernes. Og de kan også godt forstå problematiken, og det er også blevet meget bedre herhjemme. Men til trods for at det er os forældre der har ansvaret, ville det være rart hvis musikbranchen, fik sat fokus og evt. lave en kampagne som gør at deres kopiering og downloading, at det er ren tyveri samt at dem de stjæler fra, kan risikere at gå "dreje nøglen om". Men først og fremmest så er det forældrenes ansvar.

K. B.