FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:24-10-2007 11:39:03
Afsender:ebbe
Email:ebbe$amandela
Emne:fortæl lige hvad det nytter
Tekst:37% af alle omsatte fastmedier på verdensplan er illegale kopier. Der findes masser af måder at dele ophavsret-beskyttet materiale - inklusive dvd, msn, mail, emule, bittorrent. Siden 2000 er den del af internettrafikken der benyttes til udveksling af ophavsretbeskyttet materiale kun gået op.

Nytter det så at knalde en enkelt server, uanset hvor mange der lige i et øjeblik er koblet op på den? For de gamle der faldt er der ny overalt. Folk finder bare en anden server at koble sig op på. Emule-netværket er fx i stand til at køre videre selv om alle servere blev lukket.

Jeg er ikke negativ, med min viden er jeg bare nødt til at sige at det ikke nytter. Knald 100000 som ham fra artiklen og trafikken vil være den samme dagen efter.

Jeg er hverken modstander eller tilhænger af deling. Det er en ting der er her på samme måde som regnvejr og brune blade. Jeg er til gengæld tilhænger af at indrette forretningen så den der deling, der ikke kan stoppes, rent faktisk genererer indtægter til kunstnerne og deres.

Med 'dem' mener jeg dem der deler, ikke ham der stiller en server til rådighed så de kan finde hinanden på den.