FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:18-09-2007 18:47:39
Afsender:ebbe
Email:ebbe$amara.dk
Emne:tænk hvis du tager fejl
Tekst:Jeg taler ikke om, at der ikke kan ske ændringer i udbuddet rundt omkring - jeg taler udelukkende om, at moralen er ved at ændre sig - lige så stille og roligt - i den retning, vi har kæmpet for igennem nu 7 år ... det er pludselig dig, der er bagud, Ebbe :-)

Jeg har ikke set et eneste tegn der utvetydigt peger i den retning, og uanset hvor godt jeg kigger i krystalkuglen, ser jeg heller ikke nogen tiltag, der har mulighed for at trække i den retning.

Jeg har derimod tit hørt dig fortolke den ene eller anden udvikling i den retning. Uden der har været andet end ren ønsketænkning bag.

Vis mig et talmateriale der peger blot en anelse i retning af, at forbrugerne ikke i fortsat stigende omfang svigter jeres måder at sælge musik på.

Og lad nu være med at hive 2006 op af hatten, selv de salgstal vidner kun om en midlertidig konsolidering i et år, hvor konkurrerende produkter havde tocifrede vækstprocenter.

Det går skidt for musikbranchen, og det kan hverken moral eller kampagner rette op på. Der er kun den hårde vej, I står foran at rette jeres distributionskanaler til til den virkelighed I skal fungere i - eller opgive at hente indtægter fra forbrugerne for brug af jeres værker.

Alt det andet er ørkesløse drømmerier.Nb når jeg taler om kunder er det kunder jeg mener, gode gammeldags betalende kunder, den vare I er ved at køre tør for! Jeg snakker om de samlede indtægter fra salg af musik til slutbrugere, det der beløb der i 2000 var pænt over milliarden og i år ser ud til at havne på ca. 600 mio.