FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:20-08-2002 01:47:29
Afsender:Klaus K.
Email:kk@dansermeddrenge.dk
Emne:Hej Zessa
Tekst:
Hej Zessa - Samtidig med, at jeg bliver helt ked af at høre, at du har mistet din mor i en så ung alder, bliver jeg glad over at høre, at du kan bruge vores sang som trøst - og at den kan være med til at bringe din mor tæt på dig. Jeg tænker også på, at det må have været hårdt for din far at have mistet din mor, og at have været lige ved at miste dig osse ...

På grund af den sang, har vi efterhånden hørt fra ret mange mennesker, der har mistet en de elskede højt i utide. Det er stort set den samme dybe sorg de beskriver (og som jeg også har prøvet selv) - men jeg har lagt mærke til, at alle de sørgende kommer op igen og får "et normalt liv" efter et stykke tid, hvis de har kunnet få sorgen ud. Hvis de har haft nogen at tale med om deres sorg.

Det håber jeg du også har, sådan at du ikke igen kommer på negative tanker om at tage dit eget liv for at være sammen med din mor. Hun er i himlen, og du er her på jorden. Sådan skal det være, for hun lever videre gennem dig - men du har sikkert også fundet ud af, at du kan kommunikere med hende, når du tænker på en bestemt måde, ser nogen bestemte ting, eller når du hører en sang som vores.

Det, at du har kunnet skrive om din situation her i vores forum, er meget flot - det siger mig, at du er på rette spor på din vej frem i livet, og det kan du være stolt af. Din mor vil altid være i dit hjerte, og hun vil holde hånden over dig som en engel, og hjælpe dig igennem de vanskelige situationer, du måtte komme i senere.

Jeg håber og tror du klarer dit liv fint i fremtiden - og ønsker dig alt mulig held og lykke. Og tak for dine ord om vores sang.

Klaus K.