FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Mathias Drummy
Email:drumchamps@hotmail.com
Emne:Opdragelsen...
Tekst:Jeg er selv opdraget godt, og jeg mener også at en god sund opdragelse gør at børnene har et godt udgangspunkt, når de færdes på nettet. Hvis forædrene er i tvivl om deres børn har gang i ulovlig musik-deling. Så må man tage en sund snak med dem og forklare det hvis de er så små at de godt kan bruge nettet men for små til at blive dømt.

Jeg har ikke selv børn (endnu) men jeg ved at jeg vil opdrage mine børn til at tænke sig om når de er på nettet, med alt hvad de laver og gør. Privatliv skal de nok få nok af. Kamera-overvågning af dem og andet kan aldrig blive en god ide, hvordan ville du selv have det hvis du var barnet?

Det hele ligger i opdragelsen og at snakke om tingene på en god måde så de små piger og drenge forstå hvad det handler om. (f.eks lade dem læse OG forstå) den side som KK har skrevet herinde et sted på siden.

Man kan sige....kort sagt...Har du opdraget dine børn på en sund og fornuftig måde, så ville du også slappe mere af mht. hvad de render og laver når du ikke kan se med.

Det er blot min mening!Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum