FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:Ja - for 10 minutter siden ...
Tekst:
"det er for længe siden du har været på et teenager-værelse"

Ja - det er præcis 10 minutter siden. Vi har nemlig to styks her i hytten - det ene er pænt og ryddeligt - det andet ligner et bombet lokum.

Jeg ved præcis hvad mine unger gør (og en del af deres kammerater også) - vi er helt enige om, hvordan dette skal foregå. Det foregår nemlig enten via iTunes ... eller via overførsler fra fars og mors gamle CD'er.

De ved udmærket, at man ikke må dele sange med hinanden. Min datter på snart 13 har lært det for et års tid siden, da det blev aktuelt at tale om det. Hvis der er en sang hun gerne vil have, som hun har hørt hos en af sine veninder, spørger hun mig, om hun må købe den i iTunes.

Og hvis jeg er i dét humør siger jeg: "Ja, hvis du rydder op i køkkenet"

Sådan har vi det så herligt i den lille familie.

Det er naturligvis forældrenes ansvar at sørge for at børnene handler i overensstemmelse med lov og moral. Forældrene bør være over deres børn på dette område - ellers lærer de at pisse på andre mennesker med alle de sædvanlige tekniske undskyldninger ... undskyldninger, som du jo altid har været så god til at vise mig, Ebbe ;-)

Forældrenes ansvar fritager dog ikke skolerne fra at et ansvar for at forhindre piratkopiering blandt børn, når de er i skole - det nytter jo ikke, at forældrene oplærer børnene til god moral, hvis staten fucker dette arbejde op igen.

Højt humør KK

PS. Jeg forstår ikke alt det du skriver om "politistats metoder" - hvor er det lige de befinder sig henne? Tror du ikke, du har fået politistats metoder på hjernen?Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum