FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Ole
Email:-
Emne:Hvilken forskel gør det
Tekst:om fildelingstjenesterne lukker eller ej?

Jeg tror ikke, at fildelere vil begynde at betale for musik, hvis fildelingstjenesterne lukkes. Fildelere er formentlig de sidste som vil betale for noget som helst. Så det kan da udelukkende være en principsag, at man vil lukke TPB - for at de lovlydige kunder ikke skal føle sig til grin ved at betale!

Der er jo så mange andre måder end p2p hvormed fildelere kan skaffe sig deres "stof".

I øvrigt fungerer TPB også som et sted, hvor man kan udveksle serier og film, som har været bragt i fjernsynet. Dette kan jeg ikke hidse mig op over - hvis folk altså betaler deres fjernsyn licens. Det er jo det sammen som folk kan gøre med en videomaskine/harddisk optager. TV2 og DR har bare ikke licens fra rettighedshaverne til at lægge disse ting ud på deres hjemmeside til download - selvom det ville være en fin service for folk som ikke har mulighed for at se filmene/serierne det tidspunkt de bringes.

Det ville være rart, hvis man fx i op til en uge efter afsnittet var blevet bragt, havde mulighed for at downloade det.

Der er mange ophavsretsmæssige ting som skal tages stilling til i fremtiden. Det er så nemt for rettighedshavere bare at sige nej til alt - for "venner" skal jo også have mulighed for at tjene millioner som købe-dvd efter at have været i fjernsynet. Jeg mener politikerne i dk må lave nogle regler, hvor der både tages hensyn til rettighedshavere, men også til at almindelige mennesker skal kunne nyde godt af de muligheder teknologien giver.

Jeg ville også godt kunne downloade hitlisten fra radioen og lytte til den, når jeg havde lyst/tid.

OleDit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum