FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:Internettet skal leve - piratkopiering skal dø
Tekst:
Det er dig, der tolker min holdning sådan at internettet vil dø. Men internettet vil aldrig dø - internettet tilhører folk. Alle slags folk - også rettighedshavere.

Jeg elsker internettet - men jeg elsker ikke piratkopiering.

Jeg elsker især ikke den type folk, der ikke vil respektere andres muligheder for at lave deres egen lovlige business (musik og film fx) til at forsørge sig selv og deres familier.

Jeg elsker ikke den type folk, der bare vil have & have - og aldrig vil give.

Jeg elsker ikke den slags folk, som foretager personangreb på andre, der blot beder om at spillereglerne bliver overholdt.

Jeg elsker ikke den slags folk der kaster sig ind i at plyndre eller øve hærværk på andre menneskers ejendom eller værdier. Uanset om det foregår på internettet eller i den fysiske verden. Uanset om de mener de er berettigede til det, fordi de er "små" - mens dem de stjæler fra er "store" - det er et latterligt argument. Verden består af mennesker. Alle kan bilde sig ind, at andre mennesker er "større" - det holder ikke.

Men internettet - det elsker jeg. Internettet er et fantastisk symbol på selve friheden. Alle frie mennesker elsker internettet.

Men med frihed følger som bekendt ansvar. Den enkeltes ansvar består i at lade være med at tage andre menneskers frihed og værdier fra dem.

Heller ikke selv om man synes man har undskyldninger for at gøre det. De undskyldninger er der ingen der har.

Klaus K.Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum