FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:ebbe
Email:ebbe£mamar.dk
Emne:Det er det ikke
Tekst:Det er ikke sådan verden er skruet sammen......

At stjæle er - i alle definitioner, der findes i det danske sprog og i juraen - ensbetydende med at den bestjålne ikke længere har rådighed over det stjålne.

Definitionen af at stjæle kan ikke holde til den skævvridning du uden videre viderebringer, og din udgave indeholder ikke en logik der kan videreformidles til mennesker med blot nogenlunde forståelse for, hvad digitalisering vil sige.

De elementer, der udgør musikdistributionen af i dag, hænger ikke tilstrækkeligt sammen til, at der er udsigt til en bedring af kunstnernes indtægtsforhold. Fildeling eller ej.

Kort sagt så er min nevøs aktiviteter et resultat af de valg, musikbranchen selv har truffet. Hvis musikbranchen ikke lod rådighed over en fil med et værk være det samme som licens til at bruge samme værk......

Man kan så vælge og græde og tale om tyveri og alt muligt andet. Men så længe der ikke pilles grundlæggende ved forretningsmodellen er mulighederne for at genetablere forne dages eksistensgrundlag - fraværende.

Spørgsmålet er i bund og grund om det i praksis kan lade sig gøre at håndtere licens for hvert nummer separat eller om der skal findes et system der håndterer licenserne i større bundter. (Hvis man kigger på tilstanden på musikmarkedet i dag må konklusionen være at systemet med et nummer en licens er brudt grædende sammen)

Hverken jeg eller min nevø er i stand til at gøre noget ved dét rod. Selv den bedste kampagne kan ikke redde et system med så store indbyggede svagheder.

nb kopikampagner kører og har kørt så branchen har været ved at knække halsen på dem, senest Søren Fauli's vildskud om 'et par kopier til vennerne'Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum