NYT dobbelt-album & NY koncert-tour 2006:
Danser med Drenge: ”VORES BEDSTE”
  Efter 5 succesfulde år på landevejene, udsender DK’s måske mest populære live-orkester Danser med Drenge dobbelt-albummet, VORES BEDSTE den 24. feb som optakt til endnu en stor koncert-sæson i 2006.
  Albummet er et overflødighedshorn af danske ørehængere - 2 CD’er med ialt 31 af DmD’s bedste sange fra den 13 år gamle karriere - plus som en særlig gestus til gruppens fans: En luxus-udgave af albummet med en koncert-DVD fra DmD’s Skanderborg-koncert 2005. 
  Hvilken dansker kender efterhånden ikke et par af disse titler: ”Hvorlænge vil du ydmyge dig?” - ”Er der nogen i himlen?” - ”Aldrig undvære dig” - Grib chancen” - ”Kære Lillesøster” - ”Rejs dig op og kom videre” & ”Tag godt imod ham” ... ? Albummets 31 tracks er - typisk for Danser med Drenge - udvalgt af den meget brede fanskare via en afstemning på: www.dansermeddrenge.dk

  ”Langtidsholdbar” er et ord, der karakteriserer DmD godt. Mange danskere kalder nu DmD for Danmarks bedste live-band - ved koncerterne er der total livsglæde både på scenen og blandt publikum. De kender alle sangene og skråler løs på dem sammen med den stærke sangerinde Rie Rasmussen og de to ”gamle onkler”, Stanley & Klaus Kjellerup i front. De øvrige medlemmer i det stærkt sammensvejsede live-band er Steffen ”Pastor” Qwist, Morten ”Oberst” Bolvig & Kasper ”Unge” Langkjær.

  Se den foreløbige tourplan 2006 på bandets meget underholdende website:

www.dansermeddrenge.dk
KONTAKT:
RecArt Music: +45 70 200 582 - info@recart.dk
Eller:  mail@dansermeddrenge.dk