Tenderfoot & Glad Booking præsenterer:
Tilbage til koncerter
"CAFÉ TOUR 2000"


NU MED GANGSTATIVER !!
Pop-orkesteret Danser med Drenge har nu valgt at træde ned fra de store scener og tager derfor på intim turné på udvalgte mindre caféer & spillesteder rundt om i landet.

"Vi er blevet for gamle til at lege popstjerner de store scener er blevet for høje til os, og vi kan heller ikke tåle høj, larmende musik mere," siger Klaus Kjellerup fra orkesteret, hvis gennemsnitsalder er over 40 år. "Nu vil vi i stedet lave hygge-koncerter på små scener, hvor vi kan være tæt på publikum, og hvor man kan opleve vores sange på en mere intens og knap så larmende måde."

Orkesteret har derfor fyret både trommeslager, korsangere, roadies & tourmanager. "Vi trængte til at skrælle alt flødeskummet væk og komme ind til det væsentlige: Sangene & musikken. Vi stiller op med et lille anlæg og spiller en del af sangene i et tæt, akustisk arrangement," siger Kjellerup. Repertoiret vil bestå af både de gamle Danser med Drenge-syng-med-hits - samt sange fra gruppens nye CD, "POPSAMLING", som udkom i forsommeren. Endvidere lover gruppen at give et par hits fra det gamle Tøsedrenge-repertoire, som er gruppens musikalske rødder.

Turplanen ser indtil videre sådan ud:


 
22. september:
Park Café, København
24. september:
"krunch" - Øresundsvej, Amager
24. september:
Det Bruunske Pakhus, Fredericia 
4. oktober:
NygadeHuset, Åbenrå
5. oktober:
Café Oscar, Odense
7. oktober:
Fermaten, Herning
8. oktober:
Sønderborghus, Sønderborg
13. oktober:
Annonceres senere
14. oktober:
Annonceres senere
21. oktober:
Paletten, Viborg
22. oktober:
Multihuset Tobakken, Esbjerg
27. oktober:
Ballerup Centeret

 
Yderligere info 99 734 000 / lone.bach@elap.dk

Danser med Drenge: Rie Rasmussen, vokal - Klaus Kjellerup, bas & vokal - Henrik Stanley, keyboards & vokal - Morten Bolvig, keyboards - Steffen Qwist - guitar

Tilbage til koncerter