Danser med Drenge - pressemeddelelse 13. juni 2007:

Koncerter udsat pga. sygdom
OBS - til DmD-fans: Nedenstående meddelelse er sendt ud til alle medier idag - Rie har det efter omstændighederne OK, men hun er ikke klar til den kommende weekend. Derfor udsætter vi weekendens koncerter. 

Hilsen DmDPRESSEMEDDELELSE:

Det er med beklagelse vi må udsætte to planlagte Danser med Drenge-koncerter på ”DmD åben himmel”-tournéen på grund af sangerinde Rie Rasmussens sygdom. Det drejer sig om koncerterne i Nykøbing Sjælland fredag 15. juni - og koncerten i Frederikssund lørdag 16. juni.

Rie Rasmussen har siden tirsdag været indlagt på hospitalet med pludselig høj feber på grund af en infektion i nyre bækken regionen. Hun bliver nu behandlet med bredspektret antibiotika. Hendes tilstand er ikke kritisk, men hun er stadig så sløj, at lægerne frarådet hende at stille op til weekendens hårde planlagte koncert-program.

Begge koncerter flyttes - så de afvikles sådan: 

  • Frederikssund - fredag den 29. juni kl. 21 på Falkenborgskolens Idrætsplads
  • Nykøbing Sjælland - lørdag den 30. juni kl 21 på Cirkuspladsen
”Både Rie og resten af bandet har været meget kede af udsigten til at skulle skuffe de mange tusinde fans, der allerede har købt billetter til koncerterne, så derfor har vi insisteret på at spille erstatningskoncerter 2 uger senere,” siger Klaus Kjellerup fra DmD. ”Vi håber at publikum kan komme og høre os på de nye datoer i stedet, og glæder os til at se dem dér.” 

OBS - Publikum der allerede har købt billetter til Nykøbing Sjælland og Frederikssund koncerterne kan benytte deres billetter frit til hvilken af de nye koncert-datoer 29. eller 30. juni, der passer dem - eller vælge at få pengene retur der hvor de har købt billetterne - dette gælder indtil 3 dage før de nye koncertdatoer.  

Danser med Drenge er endvidere tvunget til at aflyse DmD’s koncert ved Rock i Holstebro festivalen lørdag 16. juni. I stedet for Danser med Drenge spiller Johnny Madsen i Holstebro kl. 12. Der arbejdes på at få Danser med Drenge til Holstebro i 2008 i stedet. 


Mere info: Koncertkompagniet - 88 20 20 20

Danser med Drenge: www.dmd.dk
Pressefoto: www.dmd.dk/presse/DmD_de_3C.jpg

Danser med Drenge & Koncertkompagniet.dk
-----------------------------------------