DmD: Steffen Qwist, Kasper Foss, Stanley Møller (Onkel Stanley), Rie Rasmussen, Klaus K (Onkel Tjelly) & Morten Bolvig
Forrygende live-succes gav DmD mod på at lave album igen:

Udsender første NY CD i 6 år ...

Efter at have gennemført et forrygende come-back på live-scenen i 2001 og 2002 - med meget stor publikums-tilstrømning og mange udsolgte koncerter, er det rutinerede popband Danser med Drenge nu ved at gøre klar til udgivelsen af en NY CD - bandets første i 6 år - som udkommer 25. august 2003

Første singleudspil fra albummet er den fængende "Hey Mr. Spåmand" med undertitlen "Alt det du har givet, det kommer tilbage" - lyden er den karakteristiske Danser med Drenge-lyd med et stærkt omkvæd og en god text, flot sunget af sangerinde Rie Rasmussen, som har aftvunget en enorm respekt for sin live-performance på det sidste. Hun er flankeret af Danser med Drenge’s to "gamle onkler", som de hedder blandt gruppens fans - nemlig kapelmester Klaus Kjellerup (Onkel Tjelly) & hans barndomsven og kollega Stanley Møller (Onkel Stanley), som var dem, der i sin tid stiftede 80-er bandet Tøsedrengene. 

Og netop Tøsedrengene kan man høre i "Hey Mr. Spåmand", fordi musikerholdet består af hele den legendariske Tøsedrenge-rytmegruppe inkl. gæste-trommeslager Jan Sivertsen. Sangen er skrevet af Klaus K & Stanley sammen med gruppens faste med-forfatter, Jazzy H fra Hustlerne - og den er allerede blevet flot modtaget af gruppens fans på Danser med Drenge’s Tour 2003 - hvilket fremgår af de mange fan-tilkendegivelser på gruppens website: www.dansermeddrenge.dk

Danser med Drenge besluttede ellers i 2001 at satse på at være et 100% live-band, og ikke udgive flere nye CD’er - men den store succes på live-scenen med over 300.000 tilhørere ved 75 koncerter i 2001 og 2002, har fået bandet til at ændre mening. "Det har været fantastisk at opleve, at et meget stort publikum kender alle vores sange, og at de gerne vil skråle løs på dem sammen med os. Vi har mange flere fans end vi troede, og de efterspørger nu nye sange fra os. Det kunne vi ikke sidde overhørig," siger Klaus K. 

Den kommende CD udsendes af Danser med Drenge’s eget pladeselskab, Glad Grammofon i samarbejde med pladeselskabet, RecArt Music i Århus.

KONTAKT:

RecArt Music: 70 200 582 - info@recart.dk

Northern Light: 20 84 26 68 - mail@dansermeddrenge.dk