FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:24-10-2001 18:11:41
Afsender:Tim, net-bedemand
Email:info@bedemand.net
Emne:Er der nogen i himlen - ved begravelser
Tekst:Jeg har dags dato modtaget jeres nye CD, med posten og straks sat den i afspilleren. I det vedlagte brev udbeder I jer en kommentar til jeres nye produkt og her følger så en lille historie fra www.bedemand.net:

Vi er Danmarks første net-bedemand, hvor man fra sin PCér kan arrangere bisættelser/begravelser ned i mindste detalje. Her har vi to gange været ude for at det har været afdødes/pårørendes ønske at der ved højtideligheden skulle afsluttes med ER DER NOGEN I HIMLEN, spillet fra CD-afspiller.

Vi har så indhentet tilladelse fra præsten, hvilket ikke var noget problem. Oplevelsen var for alle MEGET stor. Nummeret afspillet højt i en kirkesal med en god akustik fik det til at løbe koldt ned af ryggen på alle, selv en erfaren bedemand som undertegnede og rigtigt mange fik tårer i øjnene. Det er formentlig ikke sidste gang melodien bliver spillet i forbindelse med bisættelse eller begravelse.

Ovenstående er min indfaldsvinkel til Danser Med Drenge, derfor var jeg da også nødt til at købe jeres live 2001. Desværre har vi (min familie og jeg) ikke haft tid til at deltage i jeres koncerter, men når i tager på tourne næste år, vil vi være at finde blandt publikum.

Med Venlig Hilsen
www.bedemand.net
Tim Andersen