FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:17-08-2001 15:14:24
Afsender:Klaus K.
Email:mail@dansermeddrenge.dk
Emne:Måske ...
Tekst:Hvis du står overfor et større problem eller valg i dit liv, kan det efter min opfattelse være en rigtig god ide at spørge de døde, man godt kunne lide om, hvad de synes man skal gøre. Måske fordi, at når man tænker på de døde, så kommer man dybt ned i sin egen sjæl og kan skrælle alt det ligegyldige væk. Du ved - alt det, man gør for at please omgivelserne - (være høflig eller virke fed eller god for at imponere andre, og alt det ...)

Det er min erfaring, at man træffer de bedste store beslutninger, når disse udenomsting er skrællet væk, og det kan ske ved at man fokuserer på de døde - og "taler" med dem. Altså - det er jo ikke sikkert, at din farmor siger: "Dav, min søde ven - hvad har du fået til morgenmad idag?" til dig. Men hvis du koncentrerer dig, kan du helt sikkert mærke hende ganske tydeligt, fordi du bærer hende i dit hjerte. Og bagefter ved du måske, hvad du skal gøre i en bestemt situation - næsten som om, hun har givet dig et svar på det, du var i tvivl om.

Sådan har jeg i hvert fald gjort - jeg ved ikke, om det præcist virker sådan for dig - man alligevel: Alle mennesker har en tendes til at være ret ens på de områder, der gælder sjæl & ånd. Jeg synes, du skal prøve at krydsforhøre din veninde, hvordan hun gør - det kan jo være, du kan lære noget "døds-snak" af hende ... for det er jo ikke noget, man kan lære andre steder - i skolen fx. - ærgeligt nok, det kunne ellers være sjovt.