FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:07-04-2003 18:04:05
Afsender:Jette Grausen Fischer
Email:jette_fischer@jafnet.dk
Emne:Er der nogen i Himlen
Tekst:Jeg har netop mistet min søn på 18 år i en trafikulykke.
Da vi sad med bedemand og skulle tage stilling til mange ting var det første jeg gjorde at bede om dette vers i dødsanoncen "Har du fået dine vinger, sidder de nu godt nok, kan du flyve rundt i luften med de andre i din flok?"
Derefter, om det var muligt at finde en sangerinde der kunne synge Jeres sang til Phillipa, til min Jacob. Bedemanden fandt en sangerinde og denne sangerinde kendte en som kunne spille melodien på orgel, og præsten syntes godt om teksten og gav lov til at afslutte min søn's bisættelse med "Er der nogen i himlen" fremført solo, og med total respekt for mit store ønske, det var min måde at få sagt nogle store ord omkring min elskede søn. Jeg har haft popsamlingen siden den udkom og altid sagt til mig selv at hvis jeg dør lige nu skal den sang spilles til min bisættelse. Nu er sangen blevet spillet, blot ikke for mig selv, det er for mig nu min søn's sang. Sangen kan gøre mig i godt humør, men også lidt trist nogen gange.
Jeg ved at I kommer til Horsens Open Air d. 31/5 2003, og jeg ville bliver helt vild glad, stolt, rørt og meget mere hvis dette nummer er et af de mange gode numre I har tænkt jer at spille. Der vil være utrolig mange mennesker som kendte min søn og den tragiske skæbne der blev hans, og som ved, at det var den sidste sang der blev sunget for ham. Og som synes at det var ret sejt og en utrolig stærk oplevelse at sidde der blandt 200-300 mennesker i en kirke, med en utrolig stærk sang, hvor man virkelig får afløb for sine følelser (forøvrigt fremført næsten som man skulle tro det var den ægte sangerinde). Jacob har to brødre en på 10 og en på 12 år og de skal bare til koncert i Horsens fordi I kommer og fordi de er sikre på at deres "storebror's sang" vil blive spillet, det ville de bare syntes at det var sejt "respekt" som de siger "for en aller dejligst storebror"
Jeg ved ikke om i forstår min bøn til jer, men jeg håber og tror at I er klar over at der har I fået skrevet en sang til en I holdt utrolig meget af, men som mange mennesker som mister har utrolig glæde af at høre om og om igen.
Tusind tak og med dyb respekt for Phillipa og alle de andre der ikke er her mere.
Jette