FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:31-01-2012 21:26:12
Afsender:Smukke Madsen
Email:den kender i
Emne:var lige nød til at drille Ikast musikliv i dag smiler
Tekst:dette stod på deres hjemmeside, jeg måtte lige rette dem, John Zaar er alså mig Smukke MadsenJohn Zaar


"helt ærlig syntes i ikke lige i skal rette bare lidt på jeres hjemme side angående Danser med drenge i skriver ":Danser med Drenge

Det går ikke stille af sig, når Danser med Drenge giver koncert - det ved enhver, der har været til DMD-koncert. De mange tusinder, der har oplevet dem, kalder dem Danmarks bedste live-band med garanti for fællessang og fest.
Således også i 2012, hvor bandet med forsanger Rie Rasmussen i front endnu en gang turnerer landet rundt og spiller alle de velkendte hits, som vi kan synge med på.
Bandet har siden 1993 skabt den ene ørehænger efter den anden - bare tænk på sange som "Hvor længe vil du ydmyge dig?", "Er der nogen i himlen?", "Ud under åben himmel" og "Rejs dig op og kom videre".
Ud over Rie er der kapelmester Klaus Kjellerup, Henrik Stanley Møller på sang og keyboard, Steffen Qwist på guitar på keyboard og Morten Bolvig på trommer.

: det er bestemt ikke rigtig det er sådan her Rie Rasmussen sang, Kapelmester/Bas Klaus Kjellerup, Henrik Stanley Møller Sang og Keybord, Steffen Qwist Guitar, Morten Bolvig, Keabord og Kasper Langkjær Trommer."Ikast Musikliv Hej John, tak for det. En del af teksten er kopieret fra det pressemateriale vi har fået, så der må være gået noget galt."John Zaar "når man er nævnt på 2 af deres cder som jeg er ;-) med tak for support til smukke Madsen så forpligter det mig lidt jo smiler"