FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:28-01-2010 16:23:50
Afsender:Pete
Email:R...
Emne:Nej....
Tekst:
Nytgnkningen ligger ikke i at putte musik i spil.
Desuden så er bandet med på GTA spillet også.

Det er mere det at de laver et spil om sigselv, (dog er det ikke så spændene) og ligger lidt musik på. Det er ikke som musik det er spændene, men som promotion.

Omkring hvordan musik sælges, så er det langt over hvad, hvad jeg gider gå op i idag, jeg lytter ikke til det. Så for min skyld kunne de indspille det på hundekiks og til engangs brug.

Men jeg har sagt hvordan jeg tror det kunne gøres og prøvede at komme i snak med Sony i ca. 1995. Svaret var at det ikke havde interesse og at så galt ville det aldrig gå, da de sad men retighederne.
Nu er det gået så galt, som vi sagde og de har stadigt retighederne.
Den er som manden på cykle som ligger med brækkede arme og ben, "Jo, du havde retten til at køre, men den anden havde en traktore"
Musikbrancen vil ikke lære af det og dem om det.

PS. Jeg går ikke ind for at folk kan downloade det på P2P eller andet og jeg ville håbe at musikbranchen snart fandt en måde de kunne overleve på. På den anden side, så er der stadigt mange bands, så problemet er nok ikke så stort, da man også talte om de samme problemer i '80. Der var det bare ikke CD'en, men båndet.
Men lad den gøre hvad de vil, så vi kan få fred.
Men at de vil havde ret til at komme ind i folks hjem og computer, det ser jeg som krænkende. Den private ret skal ikke sættes over styr for en branches skyld. Specielt ikke når de ikke vil forny sig.