FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:02-06-2009 18:28:02
Afsender:Pernille
Email:pernille444@hotmail.com
Emne:Beepops Ta Godt Imod Ham
Tekst:Da man, desværre, ikke rigtig kan opspore BeePops cd'er længere, så har jeg langt enkelte numre på Youtube - hvor jeg self. har leget lidt med nogle videoer. Ikke helt lovligt, nej, men Daniel Munk har dog selv sagt god for de numre, han var med til at lave (og opfordrede mig til at lægge flere op) - nej, han var ikke med til Ta godt imod ham, så den ligger der indtil den bliver fjernet af copyright.
Billederne af bandet er taget med mit kamera fra cden, som jeg er stolt ejer af :D
(og min far nægtede at tro på, at Beepop havde lavet det nummer før Danser med Drenge, før jeg hev cden frem og satte den på og bad ham lytte til teksten - herefter måtte han overgive sig XD ).

Desuden vil jeg mene, at man kan tolke BeePops version således, at det egentlig handler om, at man er utrolig glad og oppe at køre over, at man har fundet ham her fyren, og det eneste man nu håber, det er at vennerne ikke får ødelagt denne glæde. Den cd, nummeret er fra, er en meget glad cd med mange upbeat numre af samme genre som Ta Godt Imod Ham. Deres første cd var mere blandet og jævn (god) pop.

Hilsen Pernille, der holder meget af både BeePop og Danser med Drenge ;)