FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:21-04-2009 17:57:54
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:Underkastelse ...
Tekst:
Du har selvfølgelig din egen frie mening til at synes og udtrykke, hvad du vil. Personlig finder jeg det uforeneligt med min natur at tage bukserne ned frivilligt når andre vil klaske mig ;-)

Men - det er jo herligt for dig, at du ikke har nogen problemer. For os andre, der ikke bryder os om ophold i røgfrie rum og især ikke kan snuppe den hellighed, der ofte udfolder sig i dem, er forholdene knap så herlige.

Hensyn er fint og universelt, men hensyn bør altid gå begge veje. Ellers er det ikke hensyn, men underkastelse. Om underkastelsen er frivillig eller tvungen, ser jeg ingen forskel på.

Mht. til passiv rygning: Ikke bare er det aldrig bevist, at det udgør nogen sundhedsfare. Der er udøvet manipulation for mange mia. kroner for at bilde befolkningerne ind, at det udgør en reel fare.

Dette har haft den usunde effekt, at rygerne er blevet paria - en ny, stor underklasse, som det er tilladt at straffe og spytte på. Samtidig har det fjernet humøret og håbet i stort set hele samfundet, og dette er medvirkende årsag til samfundets elendige økonomi. Det politisk korrekte, røgfrie samfund er et minus-vækst samfund.

Klaus K

PS: - hvis det ikke er skadeligt at udlede et stof, kan jeg ikke se, hvorfor det skulle være forbudt at gøre det. Det gælder såvel passiv rygning som CO2, CO3 eller CO4. Folk udleder det vel, fordi de har en grund til det - måske gør det dem glade? Skal man forbyde noget, man ved gør nogen glade, hvis det iøvrigt ikke gør skade?