FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:15-04-2009 00:16:13
Afsender:Ole
Email:..
Emne:Tiderne skifter..
Tekst:Pete skrev:

"Tiderne skifter. Før skulle man havde et stort anlæg med stoe højttalere. I dag kan de ikke blive små nok, og det er ligemeget hvad der kommer ud af dem, da de lyder som pap.

Førhen gik man også med en lille transistorradio i mono, det gør man også i dag, i form af en dårlig lydende mobiltelefon, til gene for andre."


-------------

Ja, tiderne skifter. Musik er ikke noget, som har folks udelte opmærksomhed idag. Det er noget, som man lytter til, mens man laver noget andet.

Det er sjovt med Klaus' ønske om musik som "mærkevare" og ikke en vand-strøm. Der er næsten ingen som bruger musik på den måde idag - er der? En Van Damme-dvd eller et computerspil er mere mærkevare idag, fordi her er folk koncentrerede, når de forbruger varen.

Det bliver ikke bedre med al den metervare-muzak, som produceres idag. Selvfølgelig laves der stadig god musik rundt omkring, men hvordan finder man frem til det, det spilles jo ikke i radioen. Og hvem har lyst til at bruge timevis i en download-shop - med uendeligt udvalg - og lytte til 30 sekunders musikbidder, for at finde frem til noget man vil have?

Ole