FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:14-04-2009 19:47:31
Afsender:Pete
Email:R....
Emne:Straffer sig selv ???
Tekst:
Hvis Ebbe ikke mener at han vil købe, så straffer han da ikke sigselv.
Hvis han er ked af at han ikke køber, så kan han da bare købe.

Jeg kan huske at MM også menete at det var skræmende at jeg ikke købte musik mere. Jeg har også bare fået andre ting at bruge pengene til.

Som du selv skriver, så er der ikke mange som bare køber for at havde. Og mange af dem som downloader, downloader bare for at havde. De lytter ikke til 80% af det.

Tiderne skifter. Før skulle man havde et stort anlæg med stoe højttalere. I dag kan de ikke blive små nok, og det er ligemeget hvad der kommer ud af dem, da de lyder som pap.

Førhen gik man også med en lille transistorradio i mono, det gør man også i dag, i form af en dårlig lydende mobiltelefon, til gene for andre.

Førhen gik man også i gullerodsbukser, spredte møg på marken og røg børnene ind i hovedet. men tiderne skifter, det som var mode i går, er en uskik i dag.

Nogle følger moden og har pli nok til ikke at genere andre.
Andre har nok i sigselv.

Jan fra Sony mente at det at branchen havde retighederne til musikken var nok, men der er ikke sket meget siden at folk sagde at branchen skulle ta' sig sammen.

Nogle har holdninger af private årsager eller fordi de har penge i klemme. En af mine venner, mener at det er stupid at folk vælger reklamer i brevsprækken fra, for det er jo ikke papir fra trær i regnskoven som bliver brugt, men har er også trykker.

Vi vælger ud fra hvad vi selv vil, men bare folk overholder gældende lov, så kan det jo ikke gå helt galt.