FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:03-01-2009 15:00:32
Afsender:ebbe
Email:docdoc
Emne:Er du turist og har du sovs på kinden
Tekst:Desværre er kampen gået hen og blevet musikkens kamp mod (mindst) ½delen af verden. Branchen driver værket, men mange musikere har slugt fremstillingen råt og arbejder gerne med på en opgave der er væsentlig sværere at løse end cirklens kvadratur.

Nej, jeg tror heller ikke vi (kunder/potentielle kunder) kan finde ud af at slå musikken ihjel, men den er voldsomt truet at selvødelæggende ideer (såsom eksemplarkontrol), der mest stammer fra en svunden tid.

Som jeg ser verden i dag, så er der en vilje til at betale - også for studiemusik. Der er bare ikke et kommercielt produkt udviklet, som er i stand til at yde noget, der svarer til det bittorrent & co kan. Eller det kunderne forventer set i teknologiens lys.

Koncerter er jo ikke nogen helt ny opfindelse, og ikke alle brænder lige meget for det rakkerliv, der skal til, hvis man skal skabe et eksistensgrundlag på danske spillesteder. Det rimer i hvert fald ikke med børn.

På sigt skal vi igen have opbygget nogle balancer, der kan skabe basis for en god og alsidig videreudvikling af musiklivet. Men så længe branchen synes det er sjovere at slå kunderne i hovedet end for penge, så længe kan det kun blive på sigt.....

Kærlig hilsen og godt nytår fra mig også
ebbe