FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:12-10-2008 18:45:42
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:Alle der har læst mine indlæg ...
Tekst:
"Og jeg tror så aldrig, du kan tvinge folk til at forbruge musik på en anden måde end de gør i forvejen!"

Alle der har læst mine indlæg herinde ved, at tvang ligger mig fjernt. Jeg går ind for frihed - mest mulig personlig frihed på alle områder. Frihed under ansvar, naturligvis.

Det betyder i denne forbindelse, at jeg vil kæmpe for folks ret til at slippe for at høre musik (også vores), hvis de ikke vil. Hvis ikke man kan slippe for at høre musik, man ikke kan lide - er det meningsløst at tale om musik, man godt kan lide. De to ting hænger uløseligt sammen - ligesom livet og døden.

"En af de ting, som gør irriterende mennesker så irriterende, er at man aldrig helt forstår dem!"

Hvis du ikke forstår hvad du læser, er du velkommen til at spørge. Men det er dit eget ansvar at blive klogere, når der er noget du ikke forstår - ikke andres. Tag det ansvar!

"Det er ikke min skyld, at alt kan kopieres og at vi oversvømmes med medier."

Ikke personligt, men alligevel på et eller andet plan - jo. Det er din skyld. På den måde, at kunderne får det, de efterspørger. Hvis de ikke vil have musik - så får de ingen musik. Hvis de vil have medier, så får de medier. Så længe vi har markedsøkonomi, bestemmer folket. Den dag vi får socialisme, bliver det statens folk der bestemmer, hvad du skal have.

Det er imidlertid din pligt ikke at kopiere uden rettighedshavernes godkendelse.

Klaus K

PS - vedr. din bemærkning om min evt. "empati": Kunne vi ikke aftale at undlade at gætte på hinandens motiver ... det er SÅ trættende. På forhånd tak.