FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:22-04-2008 03:17:26
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:Verdensherredømmet
Tekst:
Dette har intet med kopiering at gøre - det er totalt ligegyldigt. Det har at gøre med kontrol og magt. Du ser af en eller anden grund stadig indholdsbrancherne som nogen store spillere - det er de ikke. Det er fortidens scenarium. Nu ser det sådan ud: De store spillere i spillet er 1. de store transmissionsselskaber - teleselskaberne, "kanalerne" - som musik og film kan løbe igennem - og 2. myndighederne.

Myndighederne ønsker ikke at smide folk af nettet lige nu, fordi de stadig lider af den ide, at hvis de kan få alle danskere på nettet, så behøver den offentlige sektor ikke længere foretage sig noget overhovedet - så kan borgerne servicere sig selv, inkl selv betale deres egen skat ... et vigtigt emne for myndighederne, som du ved.

Når myndighederne så - om nogen år - finder ud af, at dette ikke kan lade sig gøre, og alt vil henligge i it-kaos - når de omsider indser, at evighedsmaskinen er en naturstridig ting - så vil de formentlig finde ud af, at det er en glimrende straf at smide folk af nettet. En analogi til det inddragne kørekort ...

For myndighederne er der nemlig kun én "nytte" der gælder: Opretholdelsen af kontrollen med borgerne. Den har de ikke 100% endnu, og derfor vil politikerne ikke stemme for sådant et forslag ... endnu.

Den anden spiller er "kanalerne". Jeg synes det er beskæmmende at se, at politikerne ikke vil røre en finger for indholdet - det virker som om de ligeså gerne så os dø - mens de slikker r.. på kanalerne - fx i DK: TDC, Tele2, Telenor osv. - disse meget store spillere, som egentlig bare stiller nogen tomme kabler til rådighed.

Det er en politisk sygdom, som skyldes at myndighederne skal bruge kanal-udbydernes assistance til kontrollen med borgerne. Overvågning først og fremmest, men det vil ikke stoppe dér. Den totale indholdskontrol er næste skridt - og pengene, naturligvis. Husk, at teleselskaberne er hver især større end hele musikbranchen tilsammen.

Det hele startede med, at kanal-selskaberne kunne stille vores materiale gratis til rådighed for folk. Smart. At lade folk stjæle andre menneskers ting - og så kalder vi det: Teknologisk udvikling. Genialt.

Det næste der vil ske er, at kanalerne vil overtage alt indholdet. Med myndighedernes velsignelse. Hvorfor? Fordi det er meget nemmere for myndighederne at have kontrollen situeret ét sted. Tænk at kunne opnå total kontrol med alt indhold i hele verden ... det er en drøm for politikere & myndighedspersoner. Det er jo selve verdensherredømmet.

Når kanalerne har overtaget alt indhold, så slår myndighederne til, ikke før. Og så vil de to parter dele verden imellem sig. Myndighederne tager kontrollen med indholdet - de andre får pengene. Alt er skønt. De frie indholdsbrancher er døde, og myndighederne kan lade kanalerne forsyne borgerne med nøjagtigt det standardiserede indhold, der giver den højeste produktivitet i samfundet.

Du kan se det samme fænomen på sundhedsområdet: Her kæmper myndighederne og medicinalbranchen side om side for at lukke tobaksbranchen og andre "usunde" brancher ned - og de bruger alle kneb. Vi skal være sunde og ensartede robotter, så vi kan producere bedre.

Det ser ikke rart ud - George Orwells 1984 er det rene tele-tubbies ved siden af det, der venter os: Den verdensomspændende fascist-stat - (fascisme forstået som det ensrettede samfund, hvor de store penge og myndighederne står tæt sammen - nazi-Tyskland fx.) - det 4. rige. Det nye romerrige, eller hvad du vil kalde det ... hvor al magt er koncentreret i toppen & borgerne har nul frihed.

Heldigvis viser historien altid, at sådan en stat går ned efter kort tid ... men vejen derhen, Ebbe. Den er vist desværre lang endnu. "Musik som vand", "Play" eller hvad det kaldes, er kun begyndelsen.

KK